Kaj storiti, če sovražite oralni seks

Rešitev iz zadrege je kot na dlani.

11.3.2017 ob 6:25

noce.jpg

Morda se s sledečim ne boste strinjali, a kot je za You Tango zapisala svetovalka za spolnost in razmerja Kiarra Sylvester, je oralni seks v odnosu veliko več, kot zgolj oralni seks.

In če ga sovražite, oziroma s svojimi ustnicami le stežka razvajate njegovega korenjaka, tistega, s katerim delite posteljo, ne ljubite dovolj in čim prej končajte zvezo.

Več zanimivosti najdete na Facebooku.  

Povsem sprejemljivo je, da se vam tudi v izpolnjujoči zvezi včasih pač ne ljubi, a če je med vam in vašim dragim res prava kemija, s takšnim aktom ne bi smeli imeti težav in bi se s tem, da ni vedno na prvem mestu, strinjala tudi vaša vagina.

PREBERITE še // Trije miti o oralnem seksu, ki jim res ne smemo verjeti

Prava čustva, pravi učinki

Morda zato, ker se naslajate ob misli, da spravite močnega in samozavestnega možaka na kolena ali zato, ker mu privoščite popolni užitek, konec koncev to ni pomembno. Kar je pomembno je, da vam tega ni težko storiti in dejanja nikoli ne obžalujete.

Res je, naloga ni vedno lahka. Kajti, kot je v eni od seriji Seksa v mestu dejala Samatha Jones, je ne imenujejo zaman job (delo iz ang. blow job), vendar če z njim razvajate nekoga, ki vam je ljub, to delo opravljate z veliko strasti in veselja. 

Nikoli naj ne bo obveznost

V nasprotnem primeru pa je muka in dejanje, po katerim se počutite slabo ter vam znatno pade samozavest. Tedaj je oralni seks zgolj posledica občutka obveznosti ali njegovega vztrajnega potiskanja vaše glave proti njegovemu mednožju. 

Kadar ste med njim deležni slabe izkušnje in se vam zdi, da neizmerno garate, to ni zato, ker je njegovo orodje preveliko ali kar predolgo ne doživi orgazma. To je preprosto zato, ker ga nimate dovolj radi, da bi lahko uživali.

PREBERITE še // Zakaj bi ženske morale redno izvajati oralni seks

Če torej v vašem mednožju ne čutite tistega prijetnega ščemenja, prihranite ustnice za nekoga, ki so to zasluži. Presenečeni boste, koliko užitkov lahko medtem, ko jih zagotavljate, tudi prejmete. 

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)