Kaj pa to? Najboljše poze za orgazme kar v kuhinji.

Ker vesta, da spalnica ni edini prostor za seks.

5.7.2019 ob 4:00

seks_kuhinja_poza.jpg

Vroče, začinjeno, strastno in seksi. Ne opisujemo dogajanja v postelji, temveč v kuhinji. Tudi v njej so namreč mogoči odlični orgazmi. Izkoristita torej opremo, pripomočke ter vsebino hladilnika in omaric.

Izkoristita hladilnik

Kuhinja je v resnici pravi prostor, kjer se lahko vroče dogajanje začne, nadaljuje in konča. Privežite dragega na ročaj hladilnika, v roke vzemite kuhalnico in ga z njo dražite po intimnih organih. Malce (ne pregrobih) udarcev bo še okrepilo pričakovanja, prav tako tudi ledene kocke, zamrznjeno sadje ali drugi pripomočki, ki bodo tistemu, ki ima vse niti v rokah, na dosegu roke. Vselej, ko bosta odprla paket zmrznjenih jagod, se bosta spomnila na ledeno avanturo.

Banana split, prosim

On sedi na stolu, barskem stolčku ali na pultu, vi pa v roke vzamete stepeno smetano in z njo premažete njegovega junaka. Nato ga z ustnicami in jezikom očistite. In to ponavljate dokler… saj veste, kako dolgo. Res je, na koncu bo vse skupaj malo umazano, a vendar je lažje očistiti stol, kot oprati rjuhe. Lahko se posladka tudi on, pazite le, da sladke dobrote ne bodo zašle v vašo vagino.

Posebna ponudba

On sedi na stolu, vi sedite v njegovem naročju tako, da sta oba obrnjena proti mizi. Rezultat: hrana vama ne bo prišla na misel, zaradi globoke penetracije in vašega nadzorovanja celotnega dogajanja boste prej, kot slastne jedi, okušali močan orgazem.

Nova dimenzija pulta

Res je, na njem običajno režete zelenjavo, a če boste nanj sedli vi, on pa si vas bo vzel stoje, boste imeli naslednjič ob rezanju korenčkov poredne misli. Namestite se torej na kuhinjskem pultu, odprite spodnjo omarico, na njena vrata pa naslonite nogo. Tako boste imeli boljšo oporo, ki bo zagotovila še večje užitke.

Seksi kuhanje

Nekaj je na kuhanju. Nekaj, kar v drugi strani hitro zbudi poželenje in bi si chefa vzel kar na samem licu mesta. Zakaj ne bi vse skupaj še podžgali in si predpasnik nadeli na golo telo. Če ne bo dojel sporočila (kar dvomimo), se sklonite in skušajte najti posodo v kotu spodnje omarice. Hitro vam bo priskočil na pomoč, vendar ne pri iskanju posode. Ostanite v tem položaju. Zanj bo dobrodošel lahek dostop, za vas pa klitoris na dosegu roke, ki ga boste lahko razvajali po mili volji.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Seksologinja: Splet ustvari izkrivljen pogled na spolnost Ali pa: Kako pornografija v resnici vpliva na razmerje

Preberite še: Bizarna spolna fantazija današnje mladine 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)