Zakaj princ William in Beyonce ne nosita poročnega prstana

Tudi drugi slavni ga hranijo v škatlici.

15.2.2017 ob 9:00

willima_RTX2ZPEG_manjse.jpg

Medtem, ko izmenjava prstanov predstavlja enega najpomembnejših delov poročnega obreda, ga mnogi kaj hitro tudi snamejo. New York Times je poročal, da ga denimo Donald Trump nikoli ne nosi. Zanimivo, kajne? A ameriški predsednik ni edini, ki ga hrani v omarici. Kateri slavni, čeprav poročeni, so brez njega?

Več zanimivosti najdete na Facebooku.

ivanka_RTX30ILG_manjsa.jpg

Ivanka Trump

Zdi se, da je opuščanje tradicije v družini Trump nekaj običajnega. Res je, da Ivanka poročni prstan nosi, a ne, tako kot velja zapoved, na levi, temveč na desni roki. Na Twitterju je nagovorila vse zaskrbljene glede golega levega prstanca in jih potolažila z besedami, da ga pač raje nosi na desni roki.

Christina Aguilera

Čeprav je že ločena, je tudi tedaj, ko je bila še v zakonu, le redko nosila poročni prstan. V intervjuju za Access Hollywood je tedaj še poročena pop diva dejala: »Ne maram nositi prstanov. Pač nisem ljubiteljica tega kosa nakita. Res je, da se zato vedno pojavljajo ugibanja, a v resnici mi zanje ni mar.«

will_RTSKMJ0_manjsa.jpg

Will Smith in Jada Pinkett Smith

Po pisanju New York Timesa je slavni par pogosto brez prstanov in je zato sprožil že nemalo govoric o težavah v zakonu. A glede na to, da Will in Jada skupaj uspešno krmarita že več kot dve desetletji, prstana na njunih prstih (oziroma odsotnost teh) res ne igrata nobene vloge.

beyonce_RTX2NU4C_manjse.jpg

Beyonce in Jay-Z

Morda ste opazili, da je par brez prstanov. A ne zato, ker bi Jay in Bey imela težave. Namesto tradicionalnega nakita si je par na prstanca vtetoviral rimsko številko IV. Kot so zapisali na portalu E!Online zato, ker to število obeležuje njuna rojstna datuma (Jay-Z ga praznuje 4. decembra, Beyonce pa 4. septembra) ter njun poročni datum: 4. april.

Princ William

Kate je skoraj nemogoče ujeti brez poročnega in zaročnega prstana, William pa tistega, ki izdaja, da je poročen, ne nosi. Kot so v izjavi za javnost zapisali v Kensingtonski palači, ga na prstu nima iz osebnih razlogov, natančneje, ker prstanov ne mara. Glede na bogato zbirko kraljevih draguljev dejstvo, da William ni privržen nakitu, res nekoliko preseneča.

william_RTX2ZPDU_mansje.jpg

Avtorica: M. F.
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)