Tri skupne aktivnosti, ki parom zagotavljajo srečo

Triki, ki jih morate uporabiti tudi sami.

12.11.2016 ob 6:25

srecna.jpg

Nešteto je nasvetov, ki bolj ali manj učinkovito pomagajo v intimnem odnosu ohranjati iskrice. A za te v večini primerov niso potrebne sveče in seksi spodnje perilo. Obstaja pa troje dejanj, ki zagotavljajo srečo v razmerju na dolgi rok. Vključita jih v svoj odnos tudi vidva, kajti resnično delujejo ter ohranjajo ali znova zanetijo strasti.

Več koristnih namigov najdete na Facebooku.  

Meditirajta

Usklajeno dihanje in bitje srca vaju bo povezalo, prav tako bosta s pomočjo skupne meditacije postala bolj dovzetna za občutenja drug drugega in se bosta na idealen način sprostila po napornem dnevu. Če se sprašujete, kakšen vpliv ima meditacija na seks, samo pomislite, od kje izvira in na kakšnih načelih temelji Kamasutra.

Kuhajta

Je romantično, prijetno poleg tega pa bosta, če bosta skupaj kuhala doma, jedla bolj zdravo, kot če bi obedovala v restavracijah. V kolikor bosta dodala malce pekočih začimb, bo vse skupaj še bolje, saj študije kažejo, da začinjena hrana spodbuja pretok krvi, kar pozitivno vpliva na spolno poželenje. Bo zvečer na jedilniku nekaj mehiškega?

Počitnikujta

Naj bo tedenski oddih ali le vikend pobeg. Čas, v katerem se sproščata in odmislita vsakodnevne tegobe, je pomemben tako za vajino mentalno zdravje, kot za vajino zvezo. Med njim nabirata nove izkušnje, ki vaju še izdatneje povezujejo. In še en plus: pari, ki skupaj pohajkujejo, se lahko pohvalijo s pestrejšim spolnim življenjem od tistih, v katerih se partnerja novim dogodivščinam predajata vsak po svoje ali se sploh ne.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)