Pet cvetk za vedno cvetoče razmerje

Učinki bodo hitro vidni.

8.9.2016 ob 10:15

par_shutterstock_123617179.jpg

Če bi radi povezavo med vam in vašim dragim še nekoliko okrepili, bodo dovolj drobni, preprosti koraki. Z njimi boste vsak dan znova prižigali iskrice in mu sporočali, da je v vaših očeh resnično poseben, kar bo nedvomno cenil ter vam bo pozornost vrnil v enaki meri.

Več koristnih namigov najdete na Facebooku.  

Osredotočite se na njegove pozitivne lastnosti

Vzemite si čas, primite pero ter list papirja in nanj napišite vse, kar pri njem cenite ter občudujete. To vas bo spomnilo, zakaj ga sploh ljubite. Ko mu boste napisano prebrali, se bo dobro počutil v svoji koži. Osredotočanje na pozitivne lastnosti ter vrline, iz razmerja prežene negativno energijo, ki sicer lahko znatno zastrupi odnos. Naj to postane vajina navada, tako se bosta vedno dobro počutila v družbi drug drugega. 

Načrtujte sanjsko potovanje

Ker sta še brez naraščaja, si čas za potovanje ali počitnice lahko vzameta v jeseni, ko so gneče manjše in cene zmernejše. Zamislite si potovanje in mu pokažite fotografije s kraji, ki bi jih radi obiskali skupaj z njim. Opazuje njegove odzive, upoštevajte tudi njegove predloge in skupaj poiščita sanjsko destinacijo, ki bo na kožo pisana obema. Ne sama dogodivščina, že priprave nanjo vaju bodo navdale s sladkim pričakovanjem, ob katerem se bosta počutila povezana, kot še nikoli poprej.

ppar.jpg

Počastite ga s posebno večerjo

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec in to drži. Če bi ga radi prav posebej razveselili, mu skuhajte kaj izvrstnega. Nekaj, za kar veste da mu je resnično všeč, pripravite lepe pogrinjke s svečami ter obrok razdelite v več hodov. Ne pozabite na slasten desert. Nič ljubezni ne izrazi bolje, kot bogata čokoladna slaščica.
Niste vešči kuhalnice? Nič hudega. Poiščite preprost recept s testeninami in težko bo šlo kaj narobe. Konec koncev sta pomembni pozornost ter vzdušje, ob katerem se bo počutil cenjenega in posebnega, kar bo nedvomno znal primerno nagraditi.

Napišite mu ljubezensko pismo

Pozabite na računalnik, telefon in drugo tehnologijo ter se vrnite v čas, ko sta glavno vlogo igrala pero in papir. Izberite ličnega ter nanj izlijte čustva, ki vas ob njem prevevajo. Ko bodo besede stekle boste opazili, da je romantika v resnici zelo preprosta. Če je le iskrena. Pismo nadišavite z vašim parfumom in mu ga pošljite po pošti. Če besed niste vešči, si lahko še vedno pomagate z besedilom romantične pesmi. Morda ne bo izvirna, a bo prav tako povedala tisto, kar si želite, da bi on vedel.

Uokvirite lepo fotografijo

Fotografija pove več kot 1000 besed. Če boste poiskali takšno, na kateri sta oba videti zaljubljena in nasmejana, jo uokvirili ter postavili na polico ali obesili na steno, boste brez besed povedali, da ste ponosni nanj in na vajin odnos, ki vam zagotavlja tako lepe in neprecenljive trenutke, da jih nikoli nočete pozabiti ter jih želite pokazati vsem: njemu ter tistim, ki vaju obiskujejo v domu, polnem ljubezni. Za namenček pa lahko izdelate še eno, ki jo bo postavil v svojo pisarno. Z veseljem bo to storil. On je prav tako čustven, kot ste vi.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)