Dokazi, da je vajino razmerje trdno kot skala

Nič ga ne more zamajati.

27.10.2016 ob 11:35

dokazi_shutterstock_405314926.jpg

Če se prepoznata v sledečih postavkah, se vama kaj lahko obeta peta, deseta, dvajseta obletnica. Poglejta si znake, ki nakazujejo, da je vajina zveza resnično trdna.

Več koristnih namigov najdete na Facebooku.  

Se prepirata, a se ne zmerjata

Naj se sliši še tako noro in neobičajno, a vendarle drži, da so prepiri v zvezi dobra stvar. Glede na raziskave so namreč pari, ki zagovarjajo svoja mnenja, opozarjajo na napake in težave, srečnejši od tistih, ki o njih molčijo in jih pometajo pod preprogo. Prepiri da, a morajo biti pošteni, brez zmerljivk in nizkih udarcev.

Vaše prijateljice so ga vedno vesele

Ker je do njih prijazen, pozoren in se zlahka vključi v vaše debate ne glede na to, o čem tečejo besede. Vesele so, ko se jim pridružite sami, a prav tako so vesele, kadar s seboj pripeljete še njega.

Učita se drug od drugega

Če lahko oba v pol minute (ali manj) naštejeta tri stvari, ki sta se jih naučila drug od drugega, je to dober znak. Pa naj gre za spretnosti, znanja, veščine ali obnašanje. To pomeni, da sta drug drugemu vzor in da se cenita, ter sta hkrati pripravljena osvajati nova znanja.

Zabavata se tudi vsak zase

Trdno razmerje ne pomeni, da vsak prosti trenutek preživita skupaj, temveč da se znata zabavati tudi vsak po svoje. Kajti včasih je res prava radost brez njega zapustiti domači kavč.

O denarju se pogovarjata mirno

Denar je v zvezi lahko velik kamen spotike. Seveda se glede njega včasih ne strinjata, a o stroških, prihodkih, dolgovih in nakupih se morata vedno pogovarjati. In še enkrat: če se spreta, brez žaljivk.

Skupaj ležeta k počitku

On je nočna ptica, vi zaspite že na kavču. Čeprav sta si glede tega različna, znata najti kompromis in se zvečer skupaj odpravita v posteljo. Kaj tam počneta, je zgodba zase, pomembno je, da drug ob drugem zaključita dan.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)