Moški, to so pohvale, ki bi jih ženske najrajši slišale

Ženske hrepenijo po naslednjih komplimentih.

10.2.2019 ob 5:17

moski_zenska_objem.jpg

Četudi so podani z najboljšim namenom, komplimenti ne padejo vedno na plodna tla. Nekateri razveselijo, drugi ostanejo preslišani, tretji zbudijo ravno nasprotno od pričakovanega. So pa tudi takšni, ki bi jim lahko rekli, popolni. Kateri so tisti, ki najbolj pobožajo dušo prepadnice nežnejšega spola, je seveda dokaj individualna stvar. Nekaj bralk Huffington posta je razkrilo, kateri so zanje neprecenljivi. Dragi gospodje, morda med njimi najdete kakšno idejo.

Sledite nam tudi na Facebooku.  

Značaj, ne videz

"Veliko prijetneje, kot slišati, da imam lepo zadnjico ali dekolte, je prejeti pohvalo glede mojega značaja. To, da sem zabavna, pametna, pozorna. Moški se vse preveč osredotočajo na zunanji videz in pozabljajo na to, da ženske nismo zgolj prazne lupine. "

Besedišče

"Nekoč sem bila z moškim, ki je pohvalil moj besedni zaklad. Ni ga več v mojem življenju, a lepšega komplimenta še nisem dobila."

Naraven videz

"Imam močno skodrane lase in ljudje jih praviloma pohvalijo le, kadar jih zravnam. Sovražim jih ravnati, postopek je dolgotrajen, boleč in z ravnimi lasmi se ne počutim samosvoja. Kadar nekdo pohvali moje kodre mi zato močno polepša dan. Lepo je namreč vedeti, da ima naravna lepota prednost pred umetno." 

Pasja ljubezen

"Vedno, kadar obiščem fanta, me najprej pozdravi njegov pes. Ta vselej leži tik ob meni ne glede na to, koliko ljudi je v prostoru. Nekoč mi je dragi povedal, da sem njegovemu psu najljubša oseba in to me je zelo osrečilo." 

Obleka, ne telo

"Veliko srečnejša sem, kadar moški pohvali moj stil oblačenja in ne nekaj , kar je povezano z mojim telesom. Komplimenti, kot so: všeč mi je tvoja jopica, imaš čudovite čevlje, dobre hlače, so prijetnejši kot tisti, na račun moje zadnjice." 

Besede pred videzom

"Glede videza dobivam ogromno pohval. A tista, ki mi bo za vedno ostala v spominu ni bila povezana z mojimi lasmi ali oči. Prejela sem jo od prijatelja, ki mi je dejal, da obožuje, kadar govorim. "Vselej poveš kaj modrega ali smešnega," je rekel. Še vedno sem mu hvaležna." 

Dober okus

"Da sem pametna, da imam dober okus za glasbo, filme in podobno, to si želim slišati. Velikokrat se o tem pogovarjam z moškimi, a še nihče ni na glas pohvalil mojega okusa, predloga ali ideje." 

Preprosto lepa

"Zelo lepa si , je slišati veliko bolje, kot, kako si seksi in kako čudovito zadnjico imaš."

Dobra mama

"Moj soprog mi večkrat pove, da se odlično znajdem v vlogi mame. Tedaj se počutim kot superženska."

Inteligenca na prvem mestu

"Si ena najpametnejših oseb, kar jih poznam. To je pohvala, ki pri meni vedno pade na plodna tla. Menim, da moški inteligenco žensk prepogosto spregledajo."

Ponos

"Menim, da bi vsaka rada večkrat slišala od dragega, da je ponosen nanjo. Kadar to meni reče moj fant, me kar dvigne od tal, saj mi s tem pove, da opazi in ceni moj trud."

Močan vpliv

"Ob tebi se počutim živega. To je kompliment, ki sem ga prejela od mojega tedaj še fanta, sedaj že soproga. Lep je občutek, da imaš na nekoga tako močan vpliv." 

Hecno in zanimivo

"S fantom si dajava neobičajne pohvale: všeč mi je tvoja luknjica na hrbtu ali tvoj noht na mezinčku. Prav zabavno je sedeti v objemu in si izmišljati najbolj nore komplimente. S tem si sporočava, da sva še kako pozorna in dobro poznava vse kotičke telesa drug drugega."

Vozniške sposobnosti

"Prijatelj mi je nekoč rekel, da sem drugi najboljši voznik, kar jih pozna. Ko sem ga vprašala, kdo je prvi, je odgovoril, da je to njegov oče. Glede na to, da je njegov oče poklicni voznik, je ta pohvala na moj obraz še tedne izvabljala nasmeh." 

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Devet fantov o tem, kako so med varanjem ujeli svoja dekleta ali pa Zato se vezani moški ne odpovedo masturbaciji

Priporočamo tudi: Sezoni gripe moramo prilagoditi tudi čiščenje doma ali pa Napaka, ki jo delate pri uporabi pomivalnega stroja in ki vas stane denarja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)