5 seksi, vročih potez, ki jih zapeljivke res dobro poznajo

Obstajajo veščine, ki jih ženske, katerih se moški nikoli ne naveličajo, več kot dobro poznajo in jih tudi s pridom uporabljajo.

8.2.2019 ob 4:54

seksi_zenska_postelja_micna.jpg

V postelji ste dobri. Tako se vam vsaj zdi. In potrditev večkrat dobite tudi od partnerja. Torej zadeve počnete prav. A ker veste, da dobrega ni nikoli preveč, bi svoje veščine radi še izboljšali ter postali ena tistih, ki se jih moški nikoli ne naveličajo. V resnici vaši cilji niso nerealni. Kajti vsaka lahko postane seksi mojstrica zapeljevanja. Kako, svetuje Your Tango.

Govorite umazano, a na zapeljiv način in v svojem stilu

Obstaja nešteto načinov, kako v seksi igrice vključiti tako imenovani umazan govor. Izbiro besed in stopnjo porednosti prilagodite sebi. Kajti le, če boste pri tem res samozavestni, boste dosegli svoj cilj in namen.

Povejte tisto, kar vam pride na misel, a na način, ob katerem vam ne bo nerodno in boste zato seksi ter zapeljivi. Za začetek lahko v roke vzamete kakšno erotično zgodbico in mu jo preberete. Ko boste razširili besedni zaklad, bo šlo brez nje.


Izpopolnite oralne veščine

Najbrž ni treba posebej poudarjati, da moški obožujejo oralni seks. Ta je zanje nepogrešljiva sestavina spolnega odnosa. Zato nikoli ne pozabite nanj. Naj bo del predigre ali glavno dejanje. Razširite svoja obzorja, dodajte nove tehnike, pripomočke, skratka, prepustite se domišljiji. Ne boste zgrešili.


Povejte, kaj vam je všeč

Ubeseditev svojih želja in pričakovanj prinaša vsaj dva učinka na spolni odnos: vi boste res deležni tistega, kar pričakujete in vas pripelje do vrhunca, hkrati boste v dragemu okrepili vroče občutke in ga dodatno vzburili, kar bo nedvomno opazno pri njegovi izvedbi.
Bodite natančni in ne izpustite nobene malenkosti.


Vzemite vajeti v svoje roke

Zlasti, če je običajno on tisti, ki prevzame pobudo, bo to zanj več kot odlična popestritev spolnega dogajanja. In popestritve so vedno dobrodošle.


Raziščite njegove fetiše in fantazije

Najbrž jih zadržuje zase. Ker mu je nerodno in se boji, da ga boste zaradi njih obsojali. A pogovori o spolnih fantazijah in fetiših so lahko odlična predigra, način zapeljevanja in spogledovanja ter sredstvo za spoznavanje drug drugega. Zato ga spodbudite, da vam jih zaupa, vi pa ga poslušajte. Brez zadržkov in obsojanja. Nato mu vi zaupajte svoje. Kdo ve, morda so vama katere skupne in so čisto izvedljive, le da tega prej sploh nista vedela.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Devet fantov o tem, kako so med varanjem ujeli svoja dekleta ali pa Zato se vezani moški ne odpovedo masturbaciji

Priporočamo tudi: Sezoni gripe moramo prilagoditi tudi čiščenje doma ali pa Napaka, ki jo delate pri uporabi pomivalnega stroja in ki vas stane denarja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)