Malenkosti o vagini, za katere moškim res ni prav nič mar

Tvoji intimni predeli so mu všeč ne glede na barvo, vonj ali obliko.

25.5.2018 ob 3:11

noznica_fant_pozornost_micna.jpg

Ti se tedaj, ko se z dragim predajata strastem, najbrž pretirano obremenjuješ s tem, kakšni so videti tvoji intimni predeli. Mu je všeč njihova oblika, barva, ga moti vonj? A verjemi, za vse to in za še veliko več ni njemu prav nič mar. Glede česa si, po pisanju portala Women's Health, res ni treba delati skrbi?

Glede tvojih sramnih dlak

Natančneje, kako so urejene, koliko jih je in kakšne barve so. Če ti je zmanjkalo časa za depilacijo tam spodaj, brez skrbi. Ne bo opazil, da intimni pričeski že teden ali dva nisi namenjala pozornosti.

Glede videza tvojih sramnih ustnic

Nekatere sramne ustnice so majhne, druge velike, nekatere tanke, druge bolj mesnate. In takšne, kot so tvoje, so njemu všeč. Ker si mu všeč ti.

Glede velikosti nožnice

Nedvomno obstajajo ekstremno globoke in ekstremno plitve nožnice, obstajajo izjemno ozke in široke vaginalne odprtine, a ti najbrž glede tega sodiš v zlato povprečje. Če je spolni odnos boleč in ti zadaja več nelagodja, kot veselja, obišči zdravnika, verjemi pa, da tvoj fant sicer velikosti tam spodaj ne namenja nobene pozornosti.

Glede barve

To je nožnica. In njena barva je prav takšna, kakršna naj bi bila.

Glede njenega vonja

Bodimo realni: vagina ima svoj vonj, a to ne pomeni, da je ta, kadar je seveda tvoja intima zdrava in snažna, neprijeten. Vsaka ima svojo noto, ta je tista, ki njega še dodatno vzburja, kajti nakazuje dvoje: prvič, da ji je on blizu in drugič: da si tudi ti vzburjena.

Glede tvojega izliva

Vagina včasih med seksom malo ponori, kar nakaže z izlivom. Nikoli se zaradi tega ne opravičuj. Verjemi, njegov ego bo ob tem samo narastel. Ti pa z njim uživaj v občutkih, ob katerih je zadrega povsem odveč.

Glede lubrikanta na tvoji nočni omarici

Zgodi se, da možgani in telo ne sodelujejo in tedaj si ti želiš njegovega vročega objema, vagina pa se temu upira ter zato ne proizvaja dovolj naravnega lubrikanta. V takšnih primerih si pač pomagaj s tistim, ki ga imaš na nočni omarici. Tega, da na takšen način poskrbiš, da bo prijetneje obema, ti ne bo zameril.

Glede tega, kako dolgo ne doživiš orgazma

Zagotovo se bo potrudil, da te bo do njega pripeljal. Ne glede na to, kako dolgo vse skupaj traja. Če je seveda on fant, ki si zasluži, da leži s teboj. Ti pa prenehaj razmišljati o tem, da tvojega orgazma (pre)dolgo ni. 

Glede velikosti tvojega ščegetavčka

Dejstvo: eni so večji, eni manjši in če ni tako velik, kot njegov penis, potem ti res ni treba skrbeti, da ga bo pogled nanj pregnal iz postelje.

Glede uporabe spolnih igračk

Če se z njimi rada igraš, če si z njimi pomagaš do orgazma ali če z njimi le želiš začiniti zadeve, jih uporabi. Lahko tudi tedaj, ko on samo leži ob tebi in te opazuje, kako se proti cilju pelješ sama. Ali jih vključi v igrice v dvoje. Kakorkoli, igračke so zanimive. Zate in zanj. Zato brez skrbi sezi po tisti, ki jo hraniš v predalu.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)