Horoskop: 5 znamenj, ki ljubijo najmočneje

Rojeni v določenih astroloških znakih svojo ljubezen brezpogojno razdajajo.

3.6.2018 ob 4:23

ljubezen_ljubimca_partnerja_kuhinja.jpg

Najti nekoga, ki premore neskončno, brezpogojno ljubezen, se zdi skoraj nemogoče. Kajti človeška bitja smo pač narejena tako, da vedno nekaj pričakujemo v zameno, se stvari in ljudi naveličamo, pogojujemo ljubezen ter tako topla čustva neredko zamenjamo za manj prijetna.

A če gre verjeti horoskopu, obstaja pet astroloških znamenj, pri katerih je nesebična ljubezen mogoča. Rojeni v njih po pisanju Your Tanga ljubijo globoko in ne glede na vse. Katera so torej tista, ki jim je modro zaupati svoje srce?

Bik

Biki živijo za romantiko. Ljubijo ljubezen, cenijo, kadar so ljubljeni in topla čustva razdajajo od zgodnjega jutra do poznega večera. So pozorni, ustrežljivi in bi storili vse, da bi ljubezen vzcvetela, cvetela in nikoli ne bi ovenela.

Res je, zdi se skoraj neobičajno, da bi močan, velik in mogoče bik premogel mehko srce, a vendar je ključna lastnost rojenih v tem znaku tista, ki jim nikoli ne pusti dvigniti rok. To je trma. Zaradi nje bik ves trud vloži v romantično razmerje in nad njim zlepa ne obupa.

Rak

Raki slovijo po svoji občutljivi, čutni naravi. Čeprav običajno niso tisti, ki bi storili prvi korak, so izjemno romantični, skrbni in ljubeči. Ljubijo s celim srcem ter telesom in čeprav, za razliko od bika, v zvezi, ki ji ni več pomoči, ne vztrajajo za vsako ceno, to ne pomeni, da nekoga, ki jih je prizadel, prenehajo ljubiti. Ne glede na to, kako močno zato trpijo in objokujejo nekdanje razmerje.

Strelec

Zakaj strelci ljubijo brezpogojno? Ker so hkrati optimisti in si upajo tvegati. Obe lastnosti sta pri snovanju trajne ljubezni ključnega pomena.

Ko se v zvezi nekaj zalomi, strelci na težave pogledajo s svetle strani. In če začutijo, da je njihov odnos ogrožen, jih ni strah tvegati ter postopati tako, da bi se ljubezen ohranila. Strelci ne samo, da brezpogojno ljubijo, hkrati znajo poskrbeti tudi, da se razmerje ne glede na vse vzpone in padce, slej ko prej speljejo na običajne tirnice.

Riba

Ribe so po naravi romantiki in sanjači, a ljubezen zanje ni zgolj romantičen, temveč tudi globok platonski odnos. Premorejo veliko ljubezni, simpatije in skrbnosti do vseh, ki jih imajo rade, pri čemer včasih pozabijo nase.

Čeprav je prav zato lahko ljubezen za ribe nekoliko neprijetna, je biti ljubljen s strani nekoga, rojenega v tem astrološkem znaku, nekaj izjemnega. Kajti za ljudi, ki jih ljubijo ali imajo rade, bi res storile čisto vse.

Devica

Kaj device ujame v vrtinec brezpogojne ljubezni? Močni občutki, ki jih še same včasih ne znajo prepoznati in izživeti. Perfekcionisti, ki vedno iščejo popolnost ter je tedaj, ko jo najdejo, ne bi izpustili za nobeno ceno. Kar pomeni, da vedno znova odpuščajo takšne in drugačne večje ali manjše prekrške. Samo, da bi tisto, po njihovem mnenju popolno ljubezen, za vedno obdržali.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)