5 znakov, da je prav on tvoja sorodna duša

S svojim obnašanjem jasno sporoča, da je iskanje vaše sorodne duše končano.

28.5.2019 ob 3:53

par_ljubezen_micna.jpg

Le kdo ne sanja o tem, da bi nekoč spoznal svojo sorodno dušo ter si ob njej spletel toplo gnezdo. Kako pa vedeti, da je on res tisti pravi? Odgovor na to vprašanje ima Your Tango.

Rad vas ima takšno kot ste in noče, da bi se spremenili

Včasih ste malo otročji, drugič preresni, včasih sproščeni, naslednjič malo naporni. Enkrat se smejite, enkrat zjočete za vsako malenkost. Res je, v vaši družbi je včasih prijetno, včasih malo manj, a on vam tega nikoli ne očita in vas sprejema prav takšno, kot ste.

Zato, ker ste posebni in drugačni od vseh ostalih vas ima rad, vas nikoli ne primerja s prijateljevo punco in nikoli niti namigne ne, da bi se morda morali malo vzeti v roke ter postati drugačni.


Nikoli se iz vas ne norčuje

Na videz še tako nedolžne opazke na račun vaše pričeske, oblačil ali družbe ne pomenijo nič dobrega. Nekdo, ki se norčuje iz vas, pač ne more biti vaša sorodna duša.

Če pa iz njegovih ust nikoli ne pridejo cinične ali sarkastične pripombe ter v njegovih izjavah nikoli ne zaznate niti kančka posmeha ste lahko prepričani, da vas ljubi ter spoštuje in da ste zanj najboljša in najlepša oseba, kar jih je kdaj srečal ter spoznal.


Za vas počne lepe stvari

Eno je, da vas za rojstni dan ali za valentinovo obdari s šopkom. Res, lepo in pozorno, a nekdo, ki je vaša sorodna duša, lepe stvari počne tudi kar tako. Na povsem običajen dan.

Ko se srečata, vam prinese čokoladico, ko se utrujeni vrnete domov, vam zmasira stopala, poskrbi, da je v hladilniku vedno vaša najljubša pijača in vas kar tako stisne k sebi. Ker ve, da imate to radi. Vsak dan, ne samo ob posebnih obeležjih.


Vsi, ki jih poznata menijo, da sta čudovit par

Zlasti družina zna biti kritična do vašega izbranca. Tudi prijatelji se ne strinjajo vedno z vašimi izbirami. A v kolikor večina tistih, ki jih oba poznata menijo, da sta rojena za skupaj, da imata lep odnos in da sta drug ob drugem vidno srečna ter izpopolnjena, je to to.

Kajti oni na vajino zvezo gledajo drugače, kot vidva ter so bolj pozorni tudi na morebitne pasti. Zato, v kolikor sami sploh dojamete, da je popoln za vas, vajini prijatelji pa že namigujejo, da sta sorodni duši, imajo po vsej verjetnosti prav.


Z njim se zabavate bolj, kot s komerkoli

Radi ste z njim. Ker je v njegovi družbi tako zabavno. Veliko raje zato večere preživljate ob njem, kot na zabavi s prijateljicami ali na kosilu s starši. Prav je, da tudi njim zaradi srečne ljubezni ne obrnete hrbta, a če vedno, ko nista skupaj komaj čakate, da padete v njegov objem, je on vaša sorodna duša.

Ni edini v vašem življenju, je pa zagotovo tisti, s katerim najraje preživljate prosti čas in oseba, s katero se  najbolj zabavate.

In zaključek:

Če se vam vse to zdi znano, čestitamo. Definitivno ste spoznali pravega in ne bo vam več treba hoditi na zmenke. To je vsekakor dobra novica.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Občutki, brez katerih srečna zveza ni mogoča Ali pa: Dovolj je! 11 znakov, da preprosto ni pravi

Preberite še: To je pri iskanju ljubezni najpomembnejše (nasvet profesionalne ženitne posrednice)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)