Sedem znakov, da ni vaša sorodna duša

Nikar ob njem ne izgubljajte časa in energije.

27.7.2016 ob 1:00

dusa.jpg

Najti resnično ljubezen je želja večine. Nekateri hočejo še korak dlje in ne pristanejo na manj kot na zvezo s sorodno dušo. Če ste med njimi tudi sami in se vam dozdeva, da ste svojo našli, niste pa v to povsem prepričani, vam odkrivamo sedem znakov, ki govorijo, da iščite naprej. Kajti ob njih on ni vaša prava ljubezen, kaj šele sorodna duša.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku

Ne zna vam brati misli

Seveda ne gre tega jemati dobesedno, saj brati misli resnično ne zmore nihče, so pa si sorodne duše po načinu razmišljanja tako blizu, da lahko včasih komunicirajo brez besed, predvidijo želje in potrebe partnerja ter vedo, kaj v določenem trenutku potrebuje ali kaj bi rad slišal. In mu seveda ugodijo.

Ni kemije

Po začetnem zanosu ni več metuljčkov med poljubljanjem, ni romantičnih večerji, spolni apetit slabi, strast pa vse bolj usiha.

Nikoli vas ne pohvali

Pravi partner vas bo vedno želel spraviti v dobro voljo, vas podpiral, spodbujal ter vas razumel in s pohvalami ter komplimenti poskrbel, da se boste vedno dobro počutili v svoji koži.

Vedno vas kritizira

In zato se ob njem ne počutite prijetno ter niste sproščeni. Ob sorodni duši bi se vsak trenutek morali počutili sprejeti takšni, kot ste - neglede na to, kje in s kom sta. Če se ob partnerju pretvarjate, da ste nekaj, kar v resnici niste samo zato, da bi vas imel rad, to nedvomno ni to.

Pogosto ga opravičujete

Nekdo, ki je vaša sorodna duša, vas nikoli ne bo nikoli pripravil do tega, da bi morali njegovo obnašanje, besede ali način razmišljanja opravičevati pred prijatelji in družino.

Ne razveseli se, ko vas vidi

Ko se denimo vrnete z dela domov, vam ne nameni pogleda, s katerim bi vam povedal, da vas je vesel. Prav tako se ne nasmehne in občutek imate, da bi mu bilo ljubše, če se še ne bi srečala.

Ob njem nimate občutka varnosti

Srečen in zdrav odnos zagotavlja občutek varnosti in če ob njem tega nimate, ste zaskrbljeni, ker se spogleduje z drugimi in dvomite o vajini skupni prihodnosti, so dvomi skoraj zagotovo upravičeni, saj ni pravi za vas, kaj šele vaša sorodna duša.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)