5 znakov, da vajino razmerje postaja resno

Poglejte, kateri znaki nedvomno kažejo, da z vami misli resno.

11.11.2018 ob 5:30

srecen_par.jpg

Že lep čas se sestajata in uživate v njegovo družbi, še vedno pa niste povsem prepričani, če on misli resno ali se zgolj zabava. Poglejte si nekaj pokazateljev, ob katerih boste lahko povsem prepričani, da v vas vidi svoje dekle.

1 Vsak dan se pogovarjata. Če se že ne vidita vsak dan, pa se zagotovo slišita in med pogovorom drug drugemu razkrijeta vse, kar sta doživela ter delita tako vesele kot tudi bolj žalostne dogodke.

2 Njegovi prijatelji vas imajo radi. Predstavil vas je svoji družbi. Sprejela vas je medse, saj se njegovi prijatelji zavedajo, da ste pomemben del njegovega življenja. Če ne bi imel resnih načrtov, se s tem zagotovo ne bi trudil.

3 Spoznali ste njegove starše. Ena od gest, ki nedvomno jasno govorijo, da ste za svojega izbranca več kot avantura in da vajina zveza postaja resna. Najbližje družine vendar ne bi predstavil kar vsakomur.

4 Kupil vam je ščetko za zobe. Seveda zato, da vas bo vedno čakala v njegovi kopalnici. Torej pričakuje, da jo boste velikokrat uporabljali.

5 Imate ključ od njegovega stanovanja. To je nedvomno znak zaupanja in velikih skupnih načrtov.

Napisala: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Brez tega srečna zveza ni mogoča ali pa 7 stvari, ki bi jih za srečno zvezo moral vsak dan početi vsak par

Priporočamo tudi: 5 načinov, kako ženski izkažete intimnost na najboljši možni način


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)