Geste, zaradi katerih vsaka zveza traja

Veliko je povsem preprostih načinov, s katerimi mu lahko pokažete, da vam je mar.

25.2.2015 ob 12:00

shutterstock_58888373.jpg

Vsaka zdrava resna zveza je sestavljena iz kombinacije ljubezni, strasti, odrekanja, kompromisov in občudovanja. Če želite, da bi vajina trajala, ali pa bi radi malce zacelili načet odnos, je čas za drobne spremembe, ki bodo prinesle veliko dobrega in zagotovile dolgo, ljubeče in izpopolnjujoče razmerje.

Včasih preskočite zadnji slastni zalogajček in ga prepustite partnerju. Če veste, da jo ima zelo rad (prav tako kot vi), mu prepustite zadnji košček torte ali čokolade. Čeprav se ne zdi veliko, je to velik znak pozornosti in gesta, ki ogromno pomeni.

Naj bo kdaj glavni. Prepustite mu izbiro filma, večerje ali poletnih počitnic. Dejanje, s katerim mu boste pokazali, da je za vas enakovreden partner in da cenite njegovo mnenje.

shutterstock_160939187.jpg

Bodite dobra gostiteljica. Če na obisk prihaja njegova družina, ki je ne vidite pogosto, ji namenite cel dan. Ko se lepo obnašate do njegovih najbližjih, mu jasno izkazujete, koliko vam je v resnici pomeni on.

Pomagajte. Partnerja, ki dolgo živita skupaj, imata doma točno določene naloge, ki jih bolj ali manj vestno opravljata. Če veste, da ima dragi veliko dela in da bo pozen, opravite njegova hišna dela ali vsaj nekatera od njih. Pozornost, ki veliko pomeni.

Komplimentov ni nikoli dovolj. Ko na njem opazite nekaj, kar vam je všeč, to povejte na glas. Pohvalite njegov videz, pričesko, početje, delo, poudarite tisto, na kar ste pri njem ponosni.

Majhna presenečenja. Več kot dobrodošla so v vsaki zvezi. Naj gre za nakup drobnarij, za katere veste, da jih ima rad, za organizacijo izleta ali za večer presenečenja. Vsaka topla gesta se mu bo zagotovo zakoreninila v spomin. In več kot bo lepih, dlje bo vajin odnos cvetel.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)