Kako vam kažejo, da (še) niso za resno zvezo

Noben moški ne želi iti počasi, to je samo izgovor.

30.3.2015 ob 1:00

shutterstock_68261641.jpg

Ženske si v ljubezni velikokrat zatiskajo oči pred resnico, a kar je še huje, mislijo, da so same krive za to, da se simpatija oddaljuje. Morda je res, da ga je kaj zmotilo na vas, a to pomeni, da bi morali biti odkriti in vam priznati, kaj jih muči.

A moški gredo ponavadi raje v drugo smer. Uporabljati začnejo oguljene fraze, ki več kot zgovorno pričajo, da iz romance ne bo na koncu nič. Kadar torej slišite sledeče, vedite, da niso povsem iskreni.

"Rad bi se le zabaval." Nič narobe, če tudi sami iščete nekoga, ki bi vam služil zgolj za zabavo. A če pričakujete, da se bo vajina mini romanca spremenila v kaj več, se žal motite. Izjava je samo malce lepši način, s katerim sporoča, da od vas pričakuje zgolj seks.

"Ne želim hiteti." Noben moški si v razmerje ne želi počasi. In če vam na vprašanje, zakaj vas ni poklical, odgovori takole, je to zgolj izgovor, s katerim ne želi preveč prizadeti vaših čustev. Če bi mu bili resnično všeč, ne bi hotel iti počasi.

"Trenutno nisem za zvezo." Tipičen stavek, kateremu sledi razhod in iskanje nove ljubezni. Moški, ki trenutno ni pripravljen na razmerje, nikoli ne bo z vami.

"Hočem se posvetiti karieri." Pohvalno, a nekdo, ki bi bil zainteresiran, bi si zagotovo znal vzeti čas tudi za ljubljeno osebo. In če si ga ne, vi zanj pač to niste.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)