Horoskop: Lastnost, ki jo mora imeti vaša sorodna duša

Sorodna duša je tisti, ki vas ljubi, razume in tudi dopolnjuje.

10.9.2018 ob 8:40

par_zaljubljen_micna.jpg

Sorodna duša. Nekaj, kar na poti skozi življenje išče domala vsak. Človeka, ki bi ga razumel, spoštoval in dopolnjeval. Zato mora imeti lastnosti, ki se hkrati skladajo z njegovimi ter tudi takšne, ki jih sami ne premore. Le tako lahko sorodna duše bogati življenje in širi obzorja.

Kakšna je vaša, je torej odvisno od vašega značaja. In značaj je velikokrat pogojen z astrološkim znakom. Katero lastnost mora, za srečen, izpopolnjen in uspešen odnos, pa naj bo prijateljski ali intimni, posedovati vaša sorodna duša, svetuje Your Tango

Oven

Kvaliteten odnos lahko osnujete le ob nekomu, ki se vam zna včasih upreti in vam zato nudi izzive, brez katerih ne morete živeti. Ob človeku, ki bi se pasivno strinjal z vsemi vašimi idejami, ne bi bili srečni. Potrebujete nekoga, ki zna in si upa izraziti svoje mnenje, vam tudi nasprotovati in je seveda z vami pripravljen na vse. Vaša sorodna duša vas mora spodbujati, da bi postajali vedno boljši in vam biti za vzor. Vi se nočete spuščati na nižji nivo, vi potrebujete nekoga, ki vas bo izzival v smislu, da bi se dvignili na njegovega.

Bik

Povedano pošteno, vaša sorodna duša mora biti nekdo, ki bi vas od časa do časa prebudil, spodbudil in vas potisnil iz vaše cone ugodja, iz katere sami ne bi niti pokukali. Načeloma ste umirjeni, ne marate sprememb in najraje zadeve ohranjate takšne, kot so. Čeprav ste sami s tem povsem zadovoljni, takšen način življenja ni ravno najboljši. Zato potrebujete nekoga, ki vidi tisto, česar sami ne: to je vaš potencial. Morda ste srečni, ko za vikende ostajate doma in trideset let opravljate isto delo, a vaša sorodna duša vidi večjo sliko in vam s svojo spodbudo širi obzorja.

Dvojček

Ker ste nepremišljeni in vihravi, vas mora sorodna duša znati prizemljiti. Imate nešteto idej in zamisli ter se težko osredotočite zgolj na eno stvar. Ob sebi potrebujete človeka, ki v vaše življenje prinaša stabilnost in realen pogled na svet, saj velikokrat živite z glavo v oblakih. Vaša sorodna duša je vaša skala, vaš trden temelj in zavetje, v katerem se počutite sprejeti in varni ter se lahko vsaj nekoliko umritite.

Rak

Srečni boste le ob nekom, s katerim lahko brez zadržkov delite svoja čustva. Vedno, ob vsaki priložnosti, ne da bi vas zato obsojal. Ob nekom, ki je vaš najboljši prijatelji in partner, vaš terapevt in tisti, ki skrbi za vas. Ob nekom, ki je tedaj, ko ga potrebujete, vedno ob vas, vas vodi, vam pomaga s svojim sočutjem in vam ponudi robček tedaj, ko jočete, razume vašo jezo in se z vami smeji, ko ste srečni.

Lev

Sorodna duša leva je nekdo, ob katerem se rojen v tem znamenju povsem sprosti in lahko sname masko, s katero skuša vedno sijati. Človek, ob katerem brez zadržkov pokaže pravi jaz. Večino časa nekoga, ki je rojen v znamenju leva, pozornost okolice, ne moti. A tudi sam se zaveda, da vzdrževanje imidža terja visok davek.  Če ste torej po horoskopu lev, vas mora sorodna duša sprejemati in razumeti tudi tedaj, ko imate slab dan in niste popolni. Sprejema dejstvo, da ste samo človek, ki ni vedno tako brezhibno  sijoč, kot ga vidi okolica.

Devica

Vaša sorodna duša vam mora pomagati vzljubiti in razumeti sebe. Do sebe ste namreč velikokrat prestrogi, kaznujete se zaradi napak in občutkov, zato potrebujete nekoga, ki vam zna pokazati, da ste dober človek. Človek, ki si zasluži ljubezen in občudovanje in vam odpihne vse negotovosti, katerim namenjate preveč svoje energije.

Tehtnica

Potrebujete sočloveka, ki vam zna pokazati, da je lepo tudi v družbi samega sebe. Ste izjemno družabni, vedno želite biti obkroženi z ljudmi in raje, kot v zavetju štirih sten, čas preživljate obdani z množicami. Prepričani ste namreč, da ste lahko izpopolnjeni le tedaj, ko ste v krogu bolj ali manj znanih ljudi. Sorodna duša vam mora znati pokazati, da ni nič narobe, če ste kdaj tudi sami. Le tako lahko postanete res neodvisni in sami sebi dovolj.

Škorpijon

Vaša sorodna duša je lahko nekdo, ki mu povsem zaupate. Težko vzpostavite zaupanje in v vas je vedno prisoten strah, da vas bodo drugi prizadeli. Bojite se lastnih napak in drugim ne dovolite, da bi spoznali vaš pravi jaz saj vas je strah, da vas bodo zato zavračali. Ob sebi potrebujete nekoga, ob katerem spoznate svojo pravo vrednost in se mu lahko povsem odprete, mu zaupate svoje misli, ideje in strahove ter vam zna pokazati, da vas nikoli nima namena prizadeti, razočarati ali izdati.

Strelec

Sorodna duša strelca mora biti prav takšna, kot je sam: prilagodljiva in neustrašna. Strelci ne morete živeti ob nekom, ki najraje ne bi počel ničesar in nikamor ne bi kar tako odpotoval. Človek, ki ceni vašo neizmerno energijo, ki jo namenjate odkrivanju sveta, obožuje avanture in je pripravljen z vami spoznavati neznano je tisti, ob katerem ste lahko srečni.

Kozorog

Vaša sorodna duša je lahko nekdo, ki vas lahko vidi takšnega, kot ste. Ste predvidljivi, konservativni in včasih malo togi, a v resnici ste veliko več, kot to. Pod vašo, na videz hladno površino, se vedno veliko dogaja in potrebujete nekoga, ki prepozna, kar je očem nevidno in to sprejema. Ob nekom, ki zna pogledati v vaše skrite kotičke duše ste lahko povsem sproščeni in pripravljeni razširjati svoja obzorja.

Vodnar

Nekdo, ki sprejema vaše ideje, vaše nore zamisli in načrte ter vas brezpogojno podpira tedaj, ko vsi drugi mislijo, da ste malo nori je tisti, ki mu lahko rečete sorodna duša. On je vaš podpornik in odvetnik ter verjame v vas tudi, ko vsi drugi dvomijo.

Riba

V življenju potrebujete predvsem brezpogojno podporo. Nekoga, s katerim se lahko povežete na globoki čustveni ravni, nekoga, ob katerem lahko brez zadržkov izražate svojo kreativnost in ob katerem na svet pogledate skozi oči optimizma. Nekoga, ki je ob vas tedaj, ko se ujamete v past pesimizma, ki vas velikokrat obide tedaj, ko imate občutek, da ste sami. Vaša sorodna duša ga zna odpihniti in vam pokazati, da je vaš kozarec na pol poln in ne na pol prazen.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: "Bila sem ljubica in to sem se iz tega naučila" (resnična izpoved) ali pa 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)