5 vročih vrst položaja po pasje

Tudi ''doggy style'' je lahko vselej drugačen.

26.4.2019 ob 4:35

seks_spolnost_moski_zenska_postelja_varanje_zvestoba_zveza_ljubezen_polozaj1.jpg

Položaj, v katerem vi klečite pred njim, on pa svoje delo opravlja od zadaj, se, kot vemo vsi, imenuje po pasje. Gre za poredno, divjo in strastno pozo, ki obstaja v večjih različicah. Morda bi jo naslednjič začinila s katero od teh.

Povsem običajno

Vi klečite na kolenih, vaše telo je nagnjeno naprej, naslanjate se na svoje dlani, komolce ali se z zgornjim delom telesa uležete na površino, zadnjico dvignete proti njemu ter mu tako zagotovite globljo penetracijo, sebi pa večje užitke.

Od strani

Vi ležite na boku, s hrbtom ste obrnjeni proti njemu. On leži za vami in si vas tako vzame, med tem pa lahko z zgornjo roko razvaja vaše dojke ali klitoris. Vsekakor položaj z bonusom.

Stoje

Nagajiv položaj za vroči, hitri seks. Naslonite se na steno vendar tako, da bo vaš spodnji del telesa od nje nekoliko odmaknjen. Nogi razširite približno v širini ramen (lahko malce več), tako da bo on lahko stal med njima. 

Na mizi

Še ena različica, ki bo prišla prav, ko bodo strasti povsem neobvladljive. S trebuhom se uležite na mizo, razširite noge in uživajte. Za še boljše trenje in s tem izdatnejše občutke za oba, lahko nogi tudi tesno stisnete skupaj.

Ena noga iztegnjena

Če smo v postelji začeli, v njej še končajmo. Oba klečita, vendar v tem primeru nista obe vaši nogi pokrčeni, temveč je ena iztegnjena med njegovima. Hrbta nikar preveč ne usločite, oprite se na svoje dlani, on pa lahko med tem, ko vstopa v vas, razvaja vaše dojke. Gre za malce drugačen položaj, ki zaradi tesnega stika teles krepi občutek bližine med partnerjema.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

PREBERITE ŠE: Najbolj romantične poze, ki vaju bodo še bolj zbližale ALI Vroči položaji za seks pod prho

Morda vas zanima tudi: Zala Đurić Ribič o bolečini in paniki (video)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)