5 jasnih znakov, da se ne misli poročiti z vami

Bolj očitni so, kot si mislite.

15.4.2019 ob 12:30

seks_spolnost_ljubezen_zveza_par_poroka_postelja2.jpg

So moški, ki so pripravljeni leta hoditi na zmenke, celo živeti na koruzi, niso pa pripravljeni kupiti prstana in razmerja potrditi tudi uradno. In ženski se tedaj kar samo po sebi poraja vprašanje: "Se sploh namerava poročiti z mano?" Kadar hoče ona to dilemo razjasniti, on obstane ter se izgovarja na to ali ono. Se vam zdi, da vidva že predolgo čakata? Če se ob omembi zakona obnaša tako, sprehoda v beli obleki (vsaj z njim) ne boste dočakali.


Dobesedno moledujete

Nekomu, ki ima resne namene zvezo okronati z zakonom je težko priznati, da se je pogovor na to temo spremenil v moledovanje. Celo močne ženske, ki v življenju brez pomisleka vzamejo vse, kar menijo, da jim pripada, se kaj rade ujamejo v to past in skoraj prosjačijo za nadaljnji korak. 

Ko spoznate, da ga prosite za zakon je čas, da se spustite na realna tla in si priznate, da nima nobenega namena stopiti pred matičarja. Če bi imel to željo, vam ne bi dopuščal, da bi se pred njim poniževali. Prav to boste, če boste ostali z njim, počeli še leta in na koncu ostali brez prstana.

Čaka na pravi trenutek

Na prvi pogled je videti, da je zrel, odgovoren moški, ki vas bo zaprosil takoj, ko bo za to pravi čas. A to je zgolj še ena tehnika zavlačevanja. Za tiste, ki so resni in nameravajo svojo zvezo potrditi ter jo okronati s poroko, je čas vedno pravi. Kajti, roko na srce, popolnega trenutka (ki naj bi ga čakal on) ne bo nikoli.

Pred poroko predlaga poskusno obdobje

V katerem naj bi nekaj časa živela skupaj. A moški, ki se resnično želi poročiti, zagotovo zakona ne bo odlagal s takšnim izgovorom. Če tedaj, ko bo on predlagal, da bi pod skupno streho ugotovila, kako se ujemata, ne boste pobrali šil in kopit, boste odšli kasneje ali boste za vedno ostali ujeti v poskusnem obdobju.

Ne razmišlja o datumu

Zaroka da. A če ob njej o datumu poroke sploh ne razmišlja, se je poslužil domiselne taktike: z zaročnim prstanom vas bo potolažil in zbudil upanje, vi boste zato pomirjeni in ne boste več omenjali poroke. Če sta torej zaročena že nekaj mesecev, o datumu pa ne duha ne sluha, se lahko upravičeno vprašate, ali sploh namerava zadevo do konca izpeljati. Prav tako tudi, če je predlagal datum daleč (več kot dve leti) v prihodnosti.

Odlaga in odlaga

Datum sta določila. A bolj, kot se ta bliža, bolj naglas on razmišlja o tem, da bi ga prestavila. V službi je ogromno dela in ne bo se mogel povsem posvetiti zadevi. Ko se približa nov datum, sta ravno na tesnem z denarjem. Ter tako naprej.

Izgovori niso pomembni, dejstvo je, da običajno odlašamo z zadevami, ki nam niso ravno v veselje. Če on vedno znova prelaga poroko, se je prav nič ne veseli. Nasprotno, za vsako ceno se ji želi izogniti oziroma je, na vašo žalost, nima nobenega namena izpeljati. 

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: To je ključna lastnost žensk, ki se jih moških bojijo ali pa Moški so spregovorili: tako prepoznamo žensko, ki je dobra v postelji

PREBERITE TUDI: Znaki, ki že na poročni dan kažejo, da zakon ne bo trajal


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)