Nasveti za najlepši prvi zmenek

Ali kaj najbolj očara moške.

27.9.2016 ob 2:40

par_shutterstock_361993916.jpg

Težko je na kratko povedati, kako se obnašati na prvem zmenku, da bi mu resnično zamajali tla pod nogami ali da bi vsaj razmišljal o še enem srečanju. Ljudje smo si različni, pa vendar obstajajo kvalitete in dejanja, ki očarajo večino pripadnikov močnejšega spola.

Več dejstev o intimi poiščite na Facebooku.  

Nasmeh

Najpomembnejši dejavnik, s katerim je najhitreje mogoče prebiti led in ustvariti toplo ozračje. Kadar besede spremlja iskren smehljaj, je vse lažje in prijetnejše. Povsem preprosto torej: nasmeh je številka ena.

Govorite z njim, kot da se že dolgo poznata

Če se vam je zgodilo kaj smešnega, če je prijateljica povedala kaj zabavnega ali če ste si pogledali dobro komedijo, to z njim delite tako, kot bi z nekom, ki ga že dolgo poznate. Tudi bolj osebni smešni doživljaji so dovoljeni, le nikar z njimi ne pretiravajte. Vaš namen je, da bi se oba sprostila in ne, da bi mu priredili zasebno stand-up komedijo.

Zgodaj navežite fizični stik 

Res nekako velja, da naj bi bil moški tisti, ki se prvi dotakne njene roke, ramena ali hrbta, a to pravilo lahko pozabite. Če bi ga radi medtem, ko se prehajata, prijeli pod roko, storite to. Prej, kot bosta oba pokazala lagodje ob fizičnemu stiku, hitreje se bosta v družbi drug drugega počutila prijetno in zmenek bo zato čudovitejši, nadaljni razvoj dogodkov pa obetavnejši.

Ne uporabljajte telefona

Pod nobenim pogojem. Oziroma res čim manj in samo v nujnih primerih. S klicanjem, odgovarjanjem na sporočila ali podobnimi dejanji mu boste povedali le, da vas ne zanima dovolj. Pa čeprav celo sami menite drugače.

zmenek.jpg

Zabavajte se

Karkoli na prvem zmenku počneta, sodelujte po svojih najboljših močeh in se zabavajte, kolikor se le lahko. Četudi se predajata aktivnosti, v kateri ne blestite. Sicer bo opazil, da njegova izbira ni bila posrečena in sproščenost bo izginila iz ozračja, s tem pa tudi možnost za nadaljna spoznavanja.

Ne govorite o bivših

Za nobeno ceno tega ne počnite na prvem zmenku. Pripombe, komentarji in karkoli, kar bi se nanašalo na bivše, so prepovedani. Če vas o njih vpraša, lahko odgovorite (prihranite podrobnosti), sami pa te teme ne načenjajte.

Pohvalite ga

Tako, kod radi pohvale slišite sami, tako jih rad sliši on. Pohvalite njegovo pričesko, nasmeh, oblačilo, izbor kraja za zmenek. Karkoli se vam zdi vredno in zagotovo je takih stvari več. Najbrž tega na prvem zmenku ne bo pričakoval in zato bo učinek še toliko boljši.

Prvi zmenek in poljub

Ni ga treba povabiti k sebi v stanovanje, a če ga želite poljubiti, to storite. V kolikor  nameravate zadeve v prihodnosti postaviti na višji nivo, mu to lahko sporočite na prvem zmenku. In prav poljub bo tisti, ki ga ne bo puščal v dvomih, temveč ga bo navdal s pričakovanjem na naslednje srečanje, do katerega bo zagotovo prišlo.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)