Najboljša seks poza

Poza, ki vama bo prinesla največ užitkov je tista, v kateri vlada ona.

25.12.2015 ob 1:00

shutterstock_221547388.jpg

Imenujte ga kakor hočete: kavbojka, ona na vrhu ali še kako drugače ... gre za spolni položaj, ki prinaša številne užitke tako njemu kot njej. Poglejte, zakaj upravičeno velja za eno najboljših seks poz.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Občutek je… fantastičen. Zagotavlja neverjetno fizično in vizualno stimulacijo zanj, njej pa omogoča idealen kot za draženje G točke ter klitorisa. Kombinacija teh skupaj s penetracijo pa prinaša fantastične občutke.

Zanjo več samozavesti. Kadar ženska v tem položaju "jezdi"  moškega, jo preveva izjemna samozavest. Zato ni na vrhu le fizično pač pa tudi čustveno. Četudi je sicer morda malce negotova glede svojega telesa, se tedaj počuti odlično, njena samozavest pa obema omogoča boljšo spolno izkušnjo. 

Ona je glavna. V tem položaju vodi ona. S svojimi gibi določa hitrost, globino in kot penetracije ter jih prilagaja sebi in svojemu orgazmu.

Še več plusov zanjo. Ne samo, da nadzoruje ritem in globino penetracije, vso kontrolo ima tudi nad svojim klitorisom, s katerim se lahko poigra tudi z rokami. 

shutterstock_216891553.jpg

Trening zanjo. Če odmislimo spolno zadovoljstvo, je ta poza tudi odličen trening zanjo. Med njo so namreč najbolj obremenjene mišice beder in zadnjice. 

Še plusi zanj. Položaj moškemu zagotavlja pogled, ki ga zlepa ne bo pozabil. Iskreno, česa več bi si še lahko želel?

On lahko počiva. V večini seks poz je moški tisti, ki ima v rokah vajeti, pri tem pa je vse na ženski. On lahko samo počiva. In uživa. 

Veliko možnosti. Ona se lahko giba gor, dol, naprej nazaj, levo desno. Lahko ga gleda v obraz ali mu kaže hrbet … možnosti je veliko, zato poza skoraj ne more postati dolgočasna. 

Dosegljive žogice. Ne samo, da lahko ona med to pozo stimulira svoj klitoris, lahko se igra tudi z njegovimi modi in mu tako pričara še več užitka. 

Razbija rutino. Če je vajino spolno življenje malce zaspalo, je skrajni čas, da vanj vključite omenjeni položaj. Kot že povedano, nudi nešteto možnosti in zato bo zagotovo razbil rutino.

Vsak dobi kar želi. Gre za vroči položaj, v katerem bo vsak dobil tisto, kar si želi. Ona nadzor in večjo možnost za doseganje orgazma, on užitek ob pogledu ter minimalno naprezanje. Nesporno gre torej za dobitno kombinacijo.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)