Pet preprostih načinov, kako se v vsaki opravi počutiti seksi

Občutek zapeljivosti si lahko pričarate hitro in enostavno.

8.12.2015 ob 10:45

shutterstock_175090634.jpg

Še tako običajno vsakodnevno opravo lahko zelo hitro nadgradite na stopnjo seksi in zapeljivosti. Morda vam bodo pri tem pomagali spodnji nasveti.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Pod vsakodnevno opravo oblecite seksi spodnje perilo. Precej preprosta rešitev, ki resnično deluje, saj je tako pokazala tudi nedavna raziskava, v kateri je večina žensk priznala, da to povzdigne njihovo samozavest in občutek zapeljivosti.

Navadno majico zamenjajte za svileno bluzo. Majica je sicer bolj udobna izbira, a če nujno potrebujete dozo seksapila, jo raje zamenjajte z bluzo. Ta namreč telesu vlije kanček zapeljivosti in nekaj skrivnostnosti ob hoji, saj se lepo ziblje ob telesu.

Dodajte malce bolj drzen in vpadljiv nakit. Morda se vam ne zdi, da bi nakit lahko kaj doprinesel k občutku zapeljivosti, a pravi nakit to zna. Pomembno je le, da ne pretiravate in da ne prestopite meje kiča.

ParistrS1551b.jpg

Vključite nekaj usnja. Usnje je zelo seksi, trenutno pa je tudi zelo moderno. Odločite se za cel kos, kot so, denimo, hlače, krilo ali jakna. Če pa niste tako drzni, naj bodo usnjeni le nekateri detajli in deli oblačil.

Obujte pete, ki dvignejo samozavest. Pričakovan nasvet, a vedno učinkuje. Če imate na sebi še tako običajna oblačila, jih bodo pravi čevlji z visoko peto povzdignili na novo raven.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree, Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)