Ko boste spoznali ta dekleta, boste tekli na fitnes!

Zadnje čase se kot gobe po dežju pojavljajo fitnes zvezdnice, ki znajo le spodbujati in motivirati.

13.2.2016 ob 11:00

419867.jpg

Medtem ko se za nekatere zvezdnice še danes sprašujemo, zakaj so pravzaprav slavne, se zadnje čase rojevajo drugačne zvezde. Govorimo o Instagram zvezdah, ki s svojim življenjskim slogom okužijo sledilce in jih spodbujajo k boljšemu vsakdanu.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Velike športne znamke so hitro prepoznale njihov potencial in jim že ponudile sodelovanje. Med takšnimi je tudi Adidas, ki je ob bok profesionalni tenisačici Caroline Wozniacki in košarkašici Candace Parker postavil blogerko in Instagram zvezdnico Hannah Bronfman, ter trenerki in prav tako Instagram zvezdnici Robin Arzon in Nicole Winhoffer.

In kaj je boljšega, kot iskati navdih v vsakdanjih ženskah, ki imajo običajne službe in podobne skrbi, kot večina ljudi na tem svetu?

"Obsedeni smo z različnimi ženskimi športnicami, z ženskami, ki vsak dan poskrbijo za to, da se gibljejo in živijo aktivno življenje," je ob tem povedala Nicole Vollebregt, ki je na čelu Adidasovega oddelka za ženske.

Kako znajo motivirati našteta dekleta, si oglejte v pripetih videih. Pozor: prijelo vas bo, da takoj obujete športne copate in začnete migati!

Avtorica: B. G.

Foto in video: Adidas, Youtube


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)