Za modne jesenske dni tudi močni oranžni toni

S kameljim plaščem boste vedno dobro oblečene, vračajo se tudi krpanke. V modi so puliji, v garderobi ne sme manjkati niti žamet.

12.10.2015 ob 6:30

Paris196.jpg

Kaj uvrstiti na seznam trendov za letošnjo jesen? Nič lažjega! Izberite deset ključnih kosov, ki bodo na novo definirali vašo garderobo.

Torbice kovčki. Trend, ki ga je začel nihče drug kot kralj dragih torbic Louis Vuitton, zapoveduje večerne torbice, ki so videti kot pomanjšane verzije nekoč tako popularnih kozmetičnih potovalnih kovčkov. Verjetno ni treba posebno poudarjati, da je s tem razveselil številne ženske po vsem svetu, kajti tako bomo imele končno tudi zvečer več prostora za vse nujne potrebščine, ki jih v prejšnje mini torbice nikakor nismo mogle stlačiti.


Že slediš Mični na Facebooku?

Boho. Zasanjano-romantični bohemski slog že zdavnaj ni več omejen zgolj na poletne, hipijevsko navdahnjene obleke. Modno ozaveščene dame tudi v hladnih mesecih popustijo retro čaru 70. let prejšnjega stoletja v kombinaciji z etno vplivi.

Kamelji plašč. S klasičnim svetlo rjavim plaščkom boste vedno dobro oblečene. Ne glede na to, ali ga boste nosile sproščeno s športnimi copati ali elegantno k petam – zmeraj je dobra investicija za vse življenje.

Oranžna. Ste mislili, da je oranžna barva poletja? Zmota! Močni oranžni toni nas po novem – lahko tudi od glave do pet – spremljajo vse do zimskih mesecev in vsak dan, ne glede na temperature zunaj, poskrbijo za porcijo dobre volje.

Paris499bg.jpg

Krpanka (patchwork). Na plan z iglo in sukancem, kajti v aktualni sezoni je sestavljanje majhnih simpatičnih kosov v modno celoto veliki trend. Krpanke (ang. patchwork) so narejene iz različnih koščkov tekstilij, ki jih sestavimo (sešijemo) v celoto. Povsem v stilu iz starega in neuporabnega ustvari novo in modno se lahko z nekaj domišljije preizkusite kot modna oblikovalka. Ali pa se raje v trgovini ozrete po že skreiranem kosu?

Žamet. Žamet je žlahten, prijeten in topel material, ki po novem ne sme manjkati v nobeni garderobi. Skrivnostno svetlikajoče se hlače, jakne in obleke poskrbijo za baročno obilje in padejo v oči.

Puli. Letošnjo jesen nas ne bo zeblo! Za to bodo poskrbeli modni puliji v najrazličnejših barvah in dizajnih; od nežnih topov do debelih različic, v katerih se bomo z veseljem greli – vse je zapeto do vratu.


Preberite si še:

Chola. Trend, ki ga je na modni pisti predstavil Givenchy, si je sposodil pri dekletih iz latinske Amerike, ki jih imenujejo chola girls. Gre za posebno različico frufruja, pri katerem lase zvijemo v majhne kodre in jih nalepimo na čelo.

Obleke v A-liniji. Z oblekami v tako priljubljeni A-liniji (ki odlično zakrije kak odvečen kilogram) se bomo vsaj v modnem smislu spogledovali z divjimi 60. leti in bili hkrati ljubki in seksi. K obleki s simpatičnimi potiski skombinirajte debele hlačne nogavice in škornje.

Nežni prstani. En prstan za vsak prst je pravilo, ki se ga držimo tudi v hladnih mesecih, kajti modne poznavalke vedo, da so na pohodu nežni in elegantni modeli. Niti trendovski prstani, ki se jih nosi nad členkom, ne smejo manjkati.

Avtorica: Petra Kancler


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)