Z ruto popestrite staro torbico

Vsak izgovor za novo torbico je dober, a ideja, kako staro popestriti z ruto, je še boljša.

18.10.2015 ob 7:00

tumblr_torbica.jpg

Ustvarjalnost je pri modi zelo zaželena, saj lahko z njo ustvarite unikaten oseben stil, ki ga ne morete kupiti. Včasih je domišljija, kako izboljšati stare kose, veliko boljša rešitev kot nakup nečesa novega, se strinjate?


Že slediš Mični na Facebooku?

Tokrat imamo v mislih polepšanje stare torbice, ki jo lahko z ruto povzdignete na nov nivo. Gra za preprosto in hitro preobrazbo, ki ne zahteva posebnega znanja in veščin, temveč zgolj poigravanje z zavezovanjem.

Potrebujete: torbico, ki je po vašem mnenju že odslužila svoje, je poškodovana ali pa morda malce dolgočasna. Z ruto lahko zakrijete njene napake ali jo zgolj popestrite.

Nato izberite še ruto, ki bi se po vašem mnenju najbolje podala k izbrani torbici.

Kako?

Ruto na torbici uporabite na tri načine:


Ta stil deluje na skoraj vsaki torbici. Poskrbite le, da vozelj ne bo pretesen, da boste težje odpirali torbico. Izberite ruto, ki ni predolga.


Če ste izbrali ruto, ki je kvadratne oblike, jo najprej prepognite na pol, da dobite trikotnik. Tega nato z vrha začnite zlagati proti najširšemu delu, da dobite trak. Tega ob vnožju ročaja zavežite v vozelj, nato pa ga ovijajte okrog ročaja, dokler ne pridete na drug konec. Tam spet naredite vozelj.

(Vir: My Here and Now Life)

Ta stil boste najbolje dosegli z večjimi in daljišimi rutami. Zajemite oba ročja ali pa samo enega in naredite preprosto, a ne pretesno pentljo.

Avtorica: B. G.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)