Način, kako nosite torbico, veliko pove o vas

Če hočete s torbico narediti vtis, ni dovolj, da zanjo zapravite veliko denarja.

19.5.2015 ob 10:00

naroki_kljuka.jpg

Vse, kar morate storiti, je, da torbico nosite pravilno. Strokovnjakinja za govorico telesa Patti Wood pravi, da način, kako ženska nosi torbico, veliko pove o njeni osebnosti. Vas je zadela?

Obešeno preko roke kot na kljuki. S tem izražate moč in samozavest ter dajete vtis, da se imate za skrajno pomembno osebo. "Torbo nosite kot znamenje časti, ob tem se počutite superiorno," pravi Woodova.

Več torb hkrati. Večjo imate obešeno na rami, eno držite v roki, na drugi rami pa imate še kakšno vrečko iz trgovine. "Ste utrujeni, izčrpani in v naglici. Predvidevam, da imate težave s koncentracijo in da ste velikokrat odsotni."

Preko trupa. Če radi nosite torbice z dolgim paščkom preko trupa, najbrž zavedno zakrivate svojo postavo in oblačila. "S tem kažete, da ste piflarski in malce otročji. To vidim predvsem pri mladih ženskah."

Če radi nosite torbice z dolgim paščkom preko trupa, (ne)zavedno zakrivate svojo postavo in oblačila.

Večerna torbica v obeh rokah. Običajno skupaj v paketu s prekrižanimi nogami in sramežljivim nasmehom. S tem kažete. da ste zadržana oseba, ki blizu spusti le redkokoga. "Če se boste v tem položaju zalotile na zmenku, to pomeni, da ste negotove in ne veste, kaj pravzaprav pričakujete."

Kot francoska štruca. Če pestujete torbico v roki, namesto da jo nosite preko rame, dajete vtis, da za vas pravzaprav ni važno, kakšno torbico imate, temveč to, kar je v njej. "Ste osredotočene na bistvo."

Če ste pospravile pašček in torbico nosite le v roki, ste po vsej verjetnosti poslovna ženska.

Na rami z dolgim paščkom naravnost do bokov. Podobno kot nošenje preko trupa, le da jo nosite ob sebi. S tem kažete pomanjkanje zavedanja in nadzora nad lastnim svetom.

Večerna torbica pod pazduho. "Večerne torbice je treba znati nositi. Če jo boste dale pod pazduho, boste delovale malce nerodno. Sama sem to videla pri ženskah, ki so nosile takšno, ki ni ustrezala njihovemu telesu."

Kot aktovko. Če ste pospravile pašček in torbico nosite le v roki, ste zelo poslovna ženska, pravi Woodova. "Tempo takšne ženske je hiter in torbica težka. Bolj je osredotočena na to, kam je namenjena, kot na to, kakšen vtis bo naredila."

Velika na eni rami. Če jo nosite na rami, z roko pa držite pašček, se hočete zaščititi. "Ste pametno mestno dekle, ki ve, kako na ulici zaščititi svoje stvari."

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)