Tri najboljše prijateljice za nakupe

Kadar potrebujete dober nasvet, kadar morate malce varčevati ali kadar bi radi slišali odkrito mnenje, morate nakupovati v pravi družbi.

28.11.2015 ob 8:00

shutterstock_308772773.jpg

Se vam ob nizkih temperaturah in pogledu v omaro zdi, da imate premalo toplih oblačil, ki bi vas zavarovala pred snegom, vetrom in mrazom? Torej bo potrebno po nakupih. In če ne sodite med tiste, ki jih najraje opravljajo same, boste s seboj povabili katero od svojih prijateljic. Če imate srečo, so med njimi tri takšne, s pomočjo katerih so nakupi vedno uspešni.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Prijateljica stilistka. Tista, ki ima v svoji garderobi takšna oblačila, kot bi si jih želeli imeti sami. Čeprav je na tekočem s trendi, jih ne spremlja slepo, pač ima tudi okus. Vedno je lepo urejena in primerno oblečena za vsako priložnost, njen stil pa preprosto obožujete. Povabite jo s seboj tedaj, ko se vam zdi, kaj potrebujete, ne veste pa natančno, kaj bi sploh radi kupili. Njen okus in smisel za kombinacije vam bosta še kako prišla prav.

shutterstock_172306733.jpg

Odločna prijateljica. Vedno je brutalno iskrena in brez dlake na jeziku pove, ali vam nek kos pristoji ali bi morali poiskati kaj drugega. S seboj jo povabite tedaj, ko iščete točno določen kos, ki ga boste nato nosili več zim. Denimo topel plašč ali usnjene škornje.

Varčna prijateljica. Ta vas bo obvarovala pred impulzivnimi nakupi, vam preprečila, da bi kupovali ekstravagantne kose, ki bi na koncu končali na dnu vaše omare in vas popeljala tja, kjer so dobre akcije, popusti in kjer so nakupi najbolj ugodni. Z njo se po nakupih podate tedaj, ko je vaš proračun strogo omejen ali ko nakupujte bolj iz dolgočasja kot iz potrebe.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)