Kaj obleči za dolg nakupovalni dan

Med brskanjem za novimi pomladno-poletnimi kosi vam mora biti karseda udobno.

3.5.2015 ob 8:00

ParistrS15226.JPG

Udobje pri nakupovanju igra ključno vlogo, saj vas lahko napačna oprava upočasni, frustrira in preprečuje, da bi od nakupov odnesli največ.

Če veste, da boste v nakupovalnem središču preživeli nekaj ur, se na to prej pripravite in oblecite oblačila, v katerih se boste lažje gibali in dihali. Morda vam lahko pri tem pomagajo naši nasveti o tem, kaj obleči.

Udobne širše hlače. Take so trenutno zelo moderne, zato ne boste ravno brcnili mimo. Izogibajte se tesnim kavbojkam in pajkicam, ki vas lahko čez čas začnejo tiščati. Širše hlače so odlična rešitev tudi zato, ker se veliko lažje (in hitreje) slečejo in oblečejo kot kavbojke.

Čevlji brez pet. Da se je najbolje izogibati petam, ni treba posebej omenjati. Izberite preproste balerinke, ki jih z lahkoto nataknete, superge brez vezalk ali pa navadne škornje, ki se prav tako hitro obujejo. To je pomembno, če vas zanese v trgovino s čevlji.

ParisstrS15389.jpg

Preprosta širša majica. Izberite tako, ki bi jo zaradi udobja nosili tudi doma. Najbolje je, da oblečete bombažno majico, ki diha in je prijazna do kože. Nikar pa ne oblecite srajce, ki bo upočasnila slačenje in oblačenje.

Namesto puloverja jopica. Ker je v nakupovalnih središčih precej toplo, včasih tudi vroče (temperature pa so tudi zunaj vse višje), namesto puloverja raje oblecite jopico, ki jo slečete na najlažji način.

NewYorkstrS14174a.jpg

Torbica s paščkom prek trupa. Velika torba morda pride prav, če želite vanjo pospraviti kakšne manjše nakupe, a poskrbite, da ima dodaten pašček, ki si ga lahko poveznete prek trupa. Roke bodo tako proste in lahko boste brezskrbno brskali po trgovinah.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)