Sedem napotkov pri naslednjem nakupu kavbojk

Se z muko odpravite na lov za novimi kavbojkami? Morda bo s temi nasveti lažje.

19.11.2015 ob 12:30

New_York_str_S15209bg1.jpg

Nakup novih kavbojk je za skoraj vsako žensko pravi izziv in včasih celo muka. Najti pravi par je kot iskanje štiriperesne deteljice, saj mora izpolnjevati cel kup kriterijev: morajo se prilegati popolno, barva mora biti ravno prajšnja, stil pa takšen, da se boste v njih lahko pojavile na pikniku ali večernem dogodku.

Vsak nasvet zato pride prav in mi jih imamo kar sedem:


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Ne kupujte večje številke. To velja predvsem pri nakupu oprijetih, ozkih kavbojk. V garderobi morajo biti tesnejše, saj se bodo sčasoma malce raztegnile in se prilagodile vaši postavi. Ko jih pomerjate, vam mora biti v njih malce neudobno.

Bodite odprti za novosti. Ne bojte se prizkusiti drugačnega kroja, oblike in spranosti. Morda si v mislih ne znate predstavljati, kako bi vam pristajal nek nov stil, a lahko boste prijetno presenečeni, če jih boste vsaj nesli v garderobo in pomerili.

Kupite dodaten par. Ko najdete par, ki vam je kot ulit in izpolnjuje vse vaše pogoje, si kupite še en par. Kdove, kdaj boste spet naleteli na tako dober nakup?

Milano_str_S15129.jpg

Ni vse samo v sprednjem delu. Pri pomerjanju ne pozabite na zadnji del kavbojk in na to, kako je v njih videti vaša zadnjica. Pri tem naj vam pomaga prijateljica brez dlake na jeziku ali pa mobilnik, s katerim lahko v odsevu ogledala ugotovite, kako ste videti od zadaj.

Dolžina ni pomembna. Malokrat se zgodi, da so kavbojke prekratke (če niste ravno Gisele), zato se ne ozirajte na to, če so vam predolge. To se da vedno rešiti s pomočjo šivilije, ki lahko celo malce izboljša oprijem. Lahko pa ste ustvarjalni in odvečen jeans odrežete sami.

Preizkusite nekaj novega. Ne omejujte se samo na poznane znamke, ki so vas v preteklosti morda že večkrat razočarale. Dajte priložnost novi znamki.

Vse je v gležnjih. Kavbojke in hlače so vedno videti najbolje, če lepo zaobjamejo vaše gležnje, če pa ob tem obujete še čevlje, ki jih lepo razkazujejo, boste dodali piko na i.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)