Da bo odločitev za nakup dragega kosa lažja

Se kdaj spogledujete s pregrešno drago obleko, a si je ne upate kupiti?

5.8.2015 ob 6:30

milano3.jpg

Ko se ženska zagleda v modni kos, ki je izven njenih finančnih zmožnosti, se znajde pred hudo dilemo in več dnevnim tuhtanjem, kaj storiti. Prav zato vam bo najbrž prav prišla rešitev za takšne modne težave.


Že slediš Mični na Facebooku?

Pred naslednjo (pre)drago modno skušnjavo presodite, koliko vas bi ta kos stal na posamezno nošenje. Če vas denimo mika usnjena jakna, ki stane 210 evrov, vi pa že takoj veste, da jo boste jeseni nosile skoraj vsak dan (30 dni v mesecu), vas bo ta jakna stala 7 evrov na dan. Ni predrago in lahko bi celo rekli, da gre za dobro naložbo, kajne? Še posebej, če gre za klasičen, kvaliteten kos, ki vam bo lahko služil leta in leta.


Pred nakupovanjem si preberite še:

Milano2.jpg

Zelo je pomembno, da ste povsem odkriti s seboj, ko sprejemate takšno odločitev. Če veste, da boste ta drag kos oblekli enkrat, a potem niste več prepričani, kdaj in ob kakšni priložnosti bo spet prišel na vrsto, se v ta nakup nikakor ne spuščajte.

Milano1.jpg

Seveda pa pri naložbi poleg kvalitete in materiala nujno upoštevajte še svoje občutke. Če se vam oblačilo prilega kot ulito in se v njem počutite kot diva na rdeči preprogi, je čas za sprehod do blagajne. Če pa se vam porajajo dvomi, se hitro odpravite ven.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)