Kaj obleči v službo v poletnih mesecih

Se znate v vročih dneh za v službo obleči spodobno in lepo? Brez kratkih hlač in japonk?

26.6.2015 ob 6:30

New31b.jpg

Če ne delate ravno v baru ali na tržnici, se je treba za službo primerno obleči, še posebej, če ste del pisarniškega kolektiva. Pri službeni garderobi je najpomembneje, da ste videti spodobno in uglajeno, četudi na vratih nimate tablice s svojim imenom. S slogom v službi namreč sporočate, kako resno jemljete službo in kaj vam pomeni vaše delo.


Že slediš Mični na Facebooku? Včasih ima super ideje, ki jih tukaj ni. Preveri! @Mična

Pametno je zato dobro premisliti, kako se obleči za čas na delovnem mestu, še posebej v poletnih mesecih, ko večina naokoli hodi v japonkah in (pre)kratkih hlačah. Z upoštevanjem nekaj preprostih nasvetov to ne bi smelo biti težko.


Kaj pa ličenje? Tudi to je v poletnih mesecih precej drugačno. Preverite, kaj vse morate vedeti o poletnem ličenju.
New221.jpg

Bluze – Ko so temperature krepko čez 25 stopinj Celzija, se izogibajte majicam, na katerih se lahko poznajo madeži od znoja. Raje oblecite lahkotno bluzo, ki bo koži omogočala dihanje in še vam bo precej manj vroče.

Hlače – Ne oblecite pretesnih, najbolje jo boste odnesle z bombažem. Trenutno so moderne hlače, ki so v bokih malce širše in si jih preprosto zavežete pod pasom. Če ste med nižjimi, k takim hlačam obujte visoke pete, da se boste zdele višje. Pete jih bodo naredile elegantnejše.

Jakne – Lahkotne jakne, ki kar padejo, so najboljša rešitev za vroče poletje. Podložene blejzerje raje pustite doma in jih prihranite za zgodnjo jesen. Prav tako naj v omari do jeseni počivajo jakne v barvi sive, črne in temno modre. Poleti popestrite garderobo z malce barvami.Hlačna krila – Idealen kos, ki se je končno vrnil. V njih vam ni treba skrbeti, da boste pokazale več kot bi hotele, hkrati pa dajejo pridih elegance. So tudi odlična za na kolo, če je to vaše priljubljeno prevozno sredstvo.

Obleke – Najprimernejše obleke za službo so take, ki se končajo le nekaj centimetrov nad koleni; razkazovanje stegen raje prihranite za prosti čas. Dovoljene so skoraj vse barve, ne bojte se niti vzorcev, ki so poleti še kako dobrodošli.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)