Trendi, ki jih ženske obožujejo, moški pa ne

Moški imajo od nekdaj mnenje o ženski modi in točno vedo, kaj jim je všeč in kaj ne.

22.8.2015 ob 12:15

new_york_str_s13_004-bg.jpg

Predstavnic nežnejšega spola večinoma ne zanima, kaj si o njihovi modni izbiri mislijo moški, a če se odpravljate na zmenek, je to vseeno treba upoštevati. Saj tudi ženske hitro opazijo moško opravo in si ustvarijo mnenje o njej že v trenutku, ko ga pogledajo v čevlje.


Že slediš Mični na Facebooku?

Zatorej se potrudite, da ga boste očarale s svojo modno izbiro. To pomeni, da se izognite naslednjim trendom ...

Peplum obleke, majice in krila. Ženske ta trend obožujejo, ker na videz zoži pas in poudari obline, a moški v njem ne vidijo nobene dobre lastnosti. Očitno vedo, da gre za optično prevaro. Prisegajo na obleke, ki ne lažejo, kar pomeni, da jim tudi perilo za oblikovanje postave ni všeč.

Preberite si še:

paris_str_s12_140-bg.jpg

Hlače z visokim pasom. Če jih nosite na eleganten način, bodo všeč tudi moškim, a če gre za kratke džins hlače, ki so za nameček še razcefrane, je bolje, da za prvi zmenek pozabite na ta trend. Če pa je to trend, ki vam odlično pristoji in ste v črnih hlačah z visokim pasom videti odlično ter seksi, se mu nikar ne odpovejte.

Ogromne torbice. Velike torbe, v kateri imate toliko stvari, da nikoli ne najdete tiste, ki jo iščete, moške precej odvračajo. Majhne torbe, ki jih lahko nosite v roki ali prek rame, so zato za zmenek veliko bolj dobrodošle. Elegantnejše so in v njej boste vedno našli tisto, kar iščete.

Obleka iz kovinskih materialov. Čeprav so kovinski detajli videti šik in elegantno, niso ravno magnet za moške, sploh če z njimi pretiravate. Če ste ljubiteljica kovinskih modnih dodatkov, jih omejite na minimum, obleko ali krilo iz kovinskih materialov tokrat pustite doma.

Mešanje različnih potiskov. Ta trend je trenutno precej priljubljen, a ni za vsakogar. Medtem ko vi in vaše prijateljice najbrž mislite, da vam gre odlično od rok, se moški morda ne bi strinjali. Za prvi zmenek si mešanja ne privoščite, če pa ne morete iz svoje kože, naj bo to minimalno; zgolj črtasta majica in čevlji z leopardjim vzorcem.

Previsoke pete. Tudi te žal spadajo v skupino trendov, ki so ženskam všeč, moškim pa ne. Medtem ko so jim pete večinoma pri srcu, imajo raje take, v katerih se ne mučite s hojo in v katerih vam je (vsaj na videz) udobno. Še posebej pa odvrača, če se med zmenkom glasno pritožujete, kako zelo vas bolijo noge.

Podložena ramena. Ta trend se poskuša pritihotapiti iz 80. letih prejšnjega stoletja, a še vedno mnogim ni všeč, predvsem moškim. Čeprav zagotavljajo močen in samozavesten videz, ga oni žal ne vidijo tako, zato ga za prvi zmenek raje izpustite.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock, Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)