Stilski napotki za dekleta v sveži zvezi

Ne pustite, da prevladajo udobna oblačila in ostanite to, kar ste.

15.4.2015 ob 1:00

NewYorktrS15029_bg.jpg

Čeprav hočete ostati zveste same sebi, vam partnerjevo mnenje pomeni veliko, in če njemu niso všeč trenutni nori trendi, se jim boste najbrž izognile. Vseeno ne opustite svojega stila in ne dovolite, da bi se oblačile zgolj zanj. Za še lažje urejanje sledite petim nasvetom, ki jih imamo za vas:

Ne pustite, da se na zapeljivem perilu nabira prah. Morda ste ga do zdaj pridno čuvale in hranile za drugačne noči, a zdaj je napočil njegov čas. Nosite ga že čez dan, saj bo dvignil vašo samozavest, zato bodo večeri še toliko bolj vroči.

Ne zanemarjajte visokih pet zaradi prilagajanja partnerjevi višini. Če ste zaljubljene v čevlje z visoko peto, jih nikar ne potisnite ob stran, ker vaš partner noče biti nižji od vas. Morda izberite nižjo peto, kadar se skupaj odpravita ven, a nikar se povsem ne poslovite od svojega najljubšega para samo zaradi njega.

Nujno ohranite svoj stil. Spoznal ga je, že preden sta postala par, torej ve, kaj vam je všeč in kaj nosite. In najbrž je všeč tudi njemu, saj je zdaj vaš fant. Zato ni prav nobenega razloga, da bi se odpovedali modnemu delčku sebe.

Ne lažite mu o tem, koliko zapravite za oblačila. Če vam je neprijetno govoriti z njim o cenah vaših oblačil, potem je to znak za neko drugo težavo. Verjetno vas peče vest in se zavedate, da pretiravate, a si tega nočete priznati. Sicer pa bi moral biti ta pogovor sproščen in prav nič zastrašujoč. Navsezadnje gre za vaš denar.

Ne poskušajte spreminjati njegovega stila. Bistvo razmerja je, da tudi vi sprejemate partnerja in njegov stil, kakršen je, ne glede na to, kakšne hlače nosi. Lahko mu daste nežne namige in ugotovite, kako se bo odzval. A stalno kritiziranje in predlogi o spremembi stila niso nikoli dobra ideja.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)