To se je tik pred poroko dogajalo z obleko neveste Miha Vodičarja

Kristina Pangos, ki se je minulo soboto poročila s plesalcem Mihom Vodičarjem, je doživljala pravo malo dramo s poročno obleko, za katero pa ni vedelo prav veliko ljudi.

13.6.2018 ob 9:07

miha_vodicar_kristina_pangos_poroka_obleka_6.jpg

V objemu čudovitih Goriških Brd sta se v soboto poročila priznani slovenski plesalec Miha Vodičar in njegova izbranka Kristina Pangos. Družabna omrežja so v minulih dneh že preplavile številne fotografije, ki pričajo o tem, kako pravljičen je bil njun dan. Mi pa smo izvedeli nekaj podrobnosti, ki do zdaj še niso bile znane. 

Tik pred poroko je namreč Kristina doživljala pravo malo dramo z obleko. Svojo poročno obleko je sicer izbrala dobra dva meseca pred poroko, a si je tik pred zdajci premislila, ko je slaba dva tedna pred poroko na instagramu ugledala "tisto pravo".

miha_vodicar_kristina_pangos_poroka_obleka_1.jpg

"Približno dva tedna pred poroko, ko smo bile s puncami na dekliščini na Ibizi, sem opazila, da so v salonu Sanjska obleka, kjer sem izbrala prvo obleko, objavili, da imajo v svoji ponudbi obleke iz nove sezone. To, ki mi je padla v oči, so ravno prejeli in ko sem jo zagledala, sem si rekla, da jo enostavno moram imeti," nam zaupa Kristina, ki je salonu neznansko hvaležna, da so ji lahko ustregli in ji zagotoviti, da je pred oltar in v zakon stopila v svoji sanjski obleki.

Pove nam še, da je organizatorko poroke Petro Starbek, ko je še bila na Ibizi, prosila naj preveri, ali je obleka dosegljiva in ali je sploh možno v tako kratkem času izvesti zamenjavo.

"Res sem vesela, da so bili v Sanjski obleki v Kamniku tako kooperativni. Obleko sem dober teden pred poroko pomerila in jo takoj zatem odnesla šivilji na popravke," doda.

Kristina tako ni pripravila presenečenja le za ženina, ki je obstal odprtih ust, ko jo je zagledal, temveč so bile pošteno presenečena tudi skoraj vsa dekleta, ki so bila s Kristino na prvem pomerjanju in izbiranju obleke.

Čevlji po meri za Miha

Nadvse eleganten pa je bil tudi Miha, ki mu je treba priznati, da mu je beli smoking nadvse pristajal.

Za plesalca, ki ve, kako zelo pomembni so udobni čevlji, ni nič čudnega, da je še posebej veliko časa namenil izbiri obutve. Kot nam je uspelo izvedeti, so mu jih izdelali po meri.

miha_vodicar_kristina_pangos_poroka_obleka_cevlji_po_meri_2.jpg

"V čevljarstvu Peta, ki je Mihov dolgoletni sponzor na plesnem parketu, so se izkazali tudi za to priložnost," nam je zaupala Kristina in doda, da jim je bil za to nadvse hvaležen, saj je bil njegov korak lahkoten ves dan, v njih pa je brez težav tudi preplesal vso noč.

miha_vodicar_kristina_pangos_poroka_obleka_na_prostem.jpg

Napisala: P. Pa.
Foto: Metka Skrt, Tamara Vidmar, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)