VIDEO: Miha Vodičar na poroki v Brdih dahnil usodni DA

Slovenski plesalec Miha Vodičar, ki smo ga občudovali v šovu Zvezde plešejo 2018, se je danes, 9. junija, poročil s srčno izbranko Kristino Pangos.

9.6.2018 ob 6:12

pangos_kristina_miha_vodicar_zena_poroka.png

27-letna Kristina Pangos in 30-letni Miha Vodičar sta se poročila na tradicionalni briški poroki, saj sta bila izbrana za Briško poroko 2018.

Gre za dogodek, ki ga že sedmič zapored organizirajo Brda, ki prek natečaja zmagovalnemu paru podarijo poroko. Med vinogradi, oljčnimi nasadi in v češnjevem raju sta bodoča zakonca deležna poroke brez organizacijskih in finančnih skrbi ter zavidanja vrednih daril partnerjev Briške poroke. No in letos sta bila zmagovalca prav Kristina in Miha.

Kristina je na poroki nosila čudovito dolgo čipkasto obleko brez rokavov v klasični beli barvi, Miha pa bel suknjič (in belo srajco), ki ga je popestril s črnim metuljčkom.

Poročila sta se na prostem, in sicer na dvorišču gradu Dobrovo v krogu prijateljev in družine, na dan pa je že prišel tudi video trenutka, ko se je Kristina po preprogi sprehodila do Miha ...

Mladoporočencema iz srca čestitamo tudi v našem uredništvu in jima na skupni življenjski poti želimo obilico sreče in zadovoljstva!

Pripravila: Š. S.
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)