Slovenke razkrile, kaj se v resnici dogaja na poročno noč

Ko je realnost povsem drugačna od pričakovanj.

24.10.2019 ob 5:30 | Avtor: P. Pa.

utrujena_nevesta.jpg

Poročna noč. Velika pričakovanja novopečene žene in moža, ki se običajno razblinijo v trenutku, ko je treba v akcijo. Ja, res je. To razkrivajo in brez sramu priznavajo tudi bralke Mične, ki so z nami delile, kako je bila videti njihova poročna noč.

Čeprav nočemo pokvariti pričakovanj bodočih nevest, moramo povedati, da na žalost ni bila nič kaj pravljična, romantična in sanjska. A kljub temu, da se ni izšlo po pričakovanjih, se jih naše Mične spominjajo z lepimi občutki, iskricami v očeh in nasmehom na obrazu. Zgodbice so celo tako zelo simpatične, da bi bilo škoda, če jih ne bi delili z vami.

Mateja, 28 let

Najina poročna noč se je začela okoli pete ure zjutraj, ko sva se poslovila še od zadnjih in tistih najbolj vztrajnih svatov. Ker sva imela rezervirano hotelsko sobo, sva jo želela v polnosti izkoristiti.

Začetek je bil obetaven, a ni trajalo prav dolgo. Kljub želji, da bi bila ta noč nekaj posebnega, naju je kmalu premagala utrujenost, ki je prišla za nama po celodnevnem dogajanju. Med akcijo in stiskanjem sva namreč zaspala.

Po približno pol ure dolgem počitku sem se zbudila in želela nadaljevati, kjer sva končala. Mislim si super, uspelo je, a žal ni trajalo prav dolgo, saj naju je spet premagala utrujenost. Obstala sva sredi akcije in znova zaspala. Joj, kakšna groza!

Končno sva se odločila in sprijaznila s tem, da sva preveč utrujena in se odločila, da bo vseeno bolje, da greva spat in se spočijeva vsaj do zajtrka. Ko sva se zjutraj zbudila, sva končno imela dovolj moči in si privoščila. Vsaj najino poročno jutro takšno, kot se spodobi.

 

Bodočim nevestam bi rada bi povedala, da ni vedno kot v filmu, še posebej, če je za tabo najlepši dan in najbolj nora zabava, ki za tabo pošlje »teto utrujenost«. A nič zato, imela bosta še veliko priložnosti in časa, da nadoknadita. 

Monika, 31 let

Ker sem od prijateljic že slišala, da se poročna noč običajno ne izide tako kot v romantičnih filmih, velikih pričakovanj nisem imela. Goste sva okoli petih začela naganjati domov in se polna upanja, da imava dovolj moči in zapečativa zakon, odšla v sobo.

Realnost naju je zadela kmalu, ko sva prišla v sobo in občutila, kako težke in utrujene so najine noge. Seveda sva poskušala, a se nikakor nisva znala lotiti stvari, saj sva bila tako zelo utrujena, da ni in ni šlo.

On je bil tako utrujen, da mu je oči kar vleklo skupaj, a ker sem bila polna adrenalina in pričakovanj sem ga uspela prepričati, da sva se lotila vsaj odpiranja daril in preštevanja denarja. Na koncu sva po turško sedela sredi postelje in zlagala na kupček denar.

Čeprav se poročna noč ni zaključila tako kot naj bi se, sva si pred zajtrkom, ko sva bila nekoliko bolj sveža in spočita, privoščila. Prvi dan kot mož in žena, sva torej začela tako kot se spodobi.

Iza, 35 let

Čeprav je od najine poročne noči že kar nekaj let, se je spomin, kot bi se zgodila včeraj. Z možem sva pred poroko na kraju poroke najela dve sobi in se vsak v svoji pripravila.

Ko je bilo vsega konec in so svatje odšli domov, sva odšla vsak v svojo sobo, da se preoblečeva. Hotela sem ga presenetiti s seksi spodnjim perilom, ki sem ga kupila posebej za to priložnost.

Pripravila sem celo dva kozarca in penino. Ko sem bila po približno 15 minutah priprav nared, pa mojega novopečenega moža kar ni in ni bilo.

Čakala sem in čakala in ga po približno pol ure vendarle poklicala v sobo. Izkazalo se je, da je bil revež tako zelo utrujen, da je med čakanjem, da se pripravim, zaspal.

Ko mi ga je uspelo priklicati, je prišel, a več kot nekaj poljubov za lahko noč, si nisva uspela izmenjati.

Preberite še: Sharon Stone: Bila sem najbolj seksi igralka, a to zame niso bila najlepša leta

Morda vas zanima tudi: Najboljši seks sem doživela s … fantovim najboljšim prijateljem (osebna izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)