Skrivnosti žensk, ki so vedno do potankosti urejene

Ko boste spoznali te preproste trike, boste tudi vi ena od njih.

10.3.2016 ob 7:30

shutterstock_329434754.jpg

Vsaka pozna vsaj eno: tisto damo, ki je vedno zelo urejena, a je videti, da se za to sploh pretirano ne trudi, kot, da ima to prirojeno. Morda že, morda pa pozna te preproste trike, ki jo delajo tako "šik".

Bi jih radi spoznali tudi vi? Potem berite dalje.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Vedo, da so detajli najpomembnejši. Rahlo privihane hlačnice ali sproščeno zavihani rokavi. Majhne stvari lahko dosežejo velik učinek! Še tako dolgočasna srajca je lahko videti povsem drugače, če si jo danes zatlačite tako, jutri pa tako. Če potrebujete nov navdih za nošenje klasične srajce, si preberite članka Nov način nošenja bele srajce in 10 načinov, kako nositi belo srajco.

Kroju namenijo veliko pozornosti. Ni pomembno le, iz kakšnega materiala je novi kos, zelo važno je tudi, kako je krojen in kako zaobjame vaše telo. Spoznati morate svoje obline in ugotoviti, kakšen kroj jih najlepše poudari, hkrati pa se spoprijateljite z dorbo šivilijo, ki bo znala delati čudeže.

Izbirajo sorodne materiale. Naučite se ustvarjati prave skupine kosov, ki se med seboj dopolnjujejo. K džins krilu bo vedno bolje pristajalo usnje, semiš, rjavi in topli odtenki, kot pa denimo svila.

Nega nohtov je njihova prioriteta. Morda mislite, da nihče ne opazi vaših nenalakiranih nohtov, a modne navdušenke opazijo vse. Lepo negovani in nalakirani nohti opravi dodajo piko na i in jo tudi obogatijo.

shutterstock_306276722.jpg

Lepo skrbijo za svoje modne kose. Njihove srajce so vedno zlikane, čevlji očiščeni, nakit sijoč, puloverji so brez muck ... Vse to doprinese k urejenemu in čistemu videzu.

Pozdravljajo trende, a previdno. Če jim je všeč nova modna muha, jo v svoj stil vnesejo subtilno, v kombinaciji s klasičnimi in nevtralnimi kosi.

Dovolijo si udobje, a ne nemarnosti. Če se odločijo za superge, morajo biti čiste.

Osebnemu stilu za piko na i dodajo mero samozavesti. Ne glede na to, kaj imate na sebi, pokončna drža in samozavest sta tisti, ki igrata ključno vlogo. Zato: zravnajte ramena, dvignite brado, trebušček povlecite noter in prsa potisnite ven. Nenadoma bo vsaka oprava vidtei veliko bolje.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)