10 načinov, kako nositi belo srajco

Če je še nimate v omari, jo kupite čimprej!

22.1.2016 ob 10:45

ParisstrS15186.jpg

Klasična bela srajca je ključen kos garderobe vsake ženske, saj jo lahko nosite kot del športne ali elegantne oprave. Je odlična rešiteljica ob dnevih, ko preprosto ne veste, kaj bi oblekli.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Če potrebujete več idej, kako bi jo še bolje izkoristili, si oglejte spodnji video in morda se vam porodi kar nekaj novih kombinacij.

Še nekaj napotkov za nakup popolne bele srajce, ki vam bo služila več let:

Kupite takšno z dolgimi rokavi in ne tričetrtinskimi. Dolgi rokavi so lažje nosljivi in lepši, poleg tega pa jih še vedno lahko zavihate, če si boste zaželeli malce krajših.

Pozorno pri materialu. Izberite kvaliteten bombaž in ne materiala, v katerem se radi znojite. Ni gršega kot rumeni madeži od znoja na beli srajci.

Gumbi naj bodo beli. Tako jo boste veliko lažje kombinirali z drugimi kosi in stili.

Ovratnik naj bo ubogljiv. Že v trgovini presodite, kako se bo obnašal med likanjem in nošenjem. Zmečkan ovratnik ne kaže elegance. Še namig: ovratnik boste najlažje zravnali s pomočjo ravnalca za lase.

Naj bo telirana. Naravnost padajoče srajce so sicer dobre za nošenje, a telirane bodo lepše poudarile vaše obline in ženstvenost.

Pazite na dolžino. Ne sme biti prekratka, pa tudi predolga ne. Poiščite takšno, ki jo boste lahko zatlačili v krilo ali hlače, a se pri tem ne bo gubala in dajala dajala vtis neurejenosti. Vsekakor pa je prekratka, če sega nad boki.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)