Vsak dan urejena od glave do pet

Za lep in urejen videz je dovolj le nekaj trikov, ki ustvarijo samozavesten in eleganten videz.

20.8.2015 ob 8:15

shutterstock_288725276.jpg

Za zapeljiv in hkrati urejen videz ni treba posegati po ekstremih; to lahko dosežete že z nekaj preprostimi lepotnimi in modnimi zvijačami.


Že slediš Mični na Facebooku?

Umetna porjavitev je dobra ideja. Polepšala vam bo dneve v bikiniju in dneve v puloverjih, ko bo zunaj hladnejše. Ob umetni porjavitvi marsikatera pomisli na nenaravno rjavo polt, a same si lahko omislite povsem naraven in blag odtenek, ki je le malenkost temnejši od vaše naravne barve kože.


Za še večji uspeh si preberite še:

shutterstock_147197246.jpg

Popoln modrček s polnilom je nujen. Čeprav se vam zdi, da s tem zavajate, je takšen modrček pravzaprav odlična rešitev za dneve, ko se hočete počutiti malce zapeljiveje. In če ga nosite, to še ne pomeni, da mora imeti obleka ali majica ogromen izrez.

Vložki za čevlje so najboljši rešitelji. Čevlji z nizkimi petami so seveda najprijaznejši do vaših stopal, a če preprosto morate obuti takšne z visokimi petami, si stvari olajšajte z vložki, ki bodo precej ublažili korak.

shutterstock_183453674.jpg

Za bujno pričesko uporabljajte okroglo krtačo. Ob dnevih, ko so vaši lasje odlično razpoloženi in stojijo tako, kot morajo, jih malce povzdignite s pomočjo okrogle krtače, ki bo ustvarila polnejši videz. Pričeska z volumnom je vedno najprivlačnejša.

Poiščite dišavo, ki vam je pisana na kožo. Ko nekdo, ki vam je všeč, prizna, da pomisli na vas, ko zavoha dišavo, podobno vaši, veste, da vam je uspelo.

Umetne trepalnice so odličen lepotni dodatek. Če so oči okno duše, potem so trepalnice zagotovo zavese. Poskrbite, da bodo te zavese najlepše in opazne, zato ne oklevajte pri nakupu umetnih trepalnic, ki bodo še dodatno poudarile vaš pogled.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)