Kako v trenutku izboljšati dnevno opravo

Ženske imajo vsako jutro isto težavo; kaj obleči in kako dati svoji podobi piko na i.

1.5.2015 ob 8:00

NewYorkstS14057a.jpg

Olivia Palermo, Alexa Chung, Blake Lively in Victoria Beckham so zvezdnice, ob katerih imamo občutek, da so nezmotljive, kar zadeva modo. Njihov občutek za slog in kombiniranje je nezmotljiv, zato ni čudno, da jih imenujejo modne ikone. In kaj imajo skupnega? Vse so v vsakdanjik vpeljale pet navad, ki dajo njihovemu slogu piko na i. Ste za malce modnega posnemanja?

Doma ne zapustite, dokler nimate na sebi vsaj enega kosa nakita. Kakor so pri kuhi ključne začimbe, tako velja v modi za nakit in modne dodatke. Čeprav se vam večkrat zdi, da bi šlo tudi brez tega, si zapomnite, da lahko dober kos nakita povsem spremeni podobo.

Čevlje brez pet zamenjajte za čevlje z visoko peto. Pete namreč nadgradijo še tako dolgočasno opravo, poleg tega pa boste tudi vi z njimi delovali samozavestno in bolj urejeno. A to še ne pomeni, da jih morate nositi vsak dan kot Victoria, nekajkrat na teden pa le.

NeworkstS14111.jpg

Opravi dodajte en vpadljiv element. Najboljše oprave zvezdnic imajo vselej en nepričakovan kos. To najbolje obvlada britanska zvezdnica Alexa Chung, ki je sicer oboževalka ženstvenega videza, a ga vedno nadgradi z nečem presenetljivim, kot je denimo pankovska verižica. Enak učinek lahko dosežete tudi z drugačno uporabo modnih kosov; ruto lahko denimo nosite kot zapestnico.

Izkoristite svoje atribute. Kadar ne veste, kako bi se oblekli, se lahko vedno zanesete na svoje atribute. Če imate denimo lepo oblikovane roke, jih pokažite z majico brez rokavov, tiste, ki ste zadovoljne z dolžino svojih nog, pa jih poudarite z mini krilom.

Poiščite svojo uniformo. Jutra bodo veliko lažja, če boste poiskale svojo prepoznavno uniformo, ki bo izražala vaš slog. Naj bo to krilo s srajco in petami, jopič (blejzer) s kavbojkami ali sproščene kavbojke s petami ... Ko boste našle svojo uniformo, bodo modne ideje prišle same od sebe. Napotke za to, najdete spodaj.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)