Pet stvari, na katere bodite pozorne pri oblačenju

Ko se zjutraj urejate, je pametno imeti v mislih nekaj ključnih stvari.

16.6.2015 ob 8:00

NewYorkstrS14274.jpg

Uspešne ženske vedo, da obleka naredi človeka in da ni dovolj zjutraj vreči nase najbližje hlače in majico, temveč je treba malce več truda.

Pri tem vam lahko pomaga tudi modni svetovalec, strokovnjak in zvezdnik resničnostne serije Modni oblikovalci Heidi Klum, Tim Gunn.

NeworstrS15252b.jpg
  • "Zelo pomembno je, da dobro razmislite, kakšen bo vaš dan in kakšnih sestankov se morate udeležiti. Vedno pravim, da je boljše biti preveč urejen kot premalo."

  • "Razmislite, koga boste spoznali na teh sestankih, in se pozanimajte, kakšna je ta oseba. Jaz bi se denimo oblekel drugače, če bi šel na sestanek z direktorjem nekega podjetja ali če bi se srečal z Oprah. Opazite razliko? Gre za to, kako živahna je lahko vaša dnevna oprava."
MilanostrS15012.jpg
  • "Zelo sem natančen glede urejanja. Prvi vtis je zelo pomemben in s svojo obleko sporočamo svetu, kako naj nas jemlje. Ljudje, ki pravijo, da to ni važno, nimajo prav. Sploh dandanes, ko je na voljo toliko različne mode po različnih cenah. Enako velja za ličila; tudi z njimi sporočamo, kako naj nas drugi dojemajo."

  • "Istega mnenja sem glede nakita in modnih dodatkov. Ko se urejate, pomislite na to, kako opazni bi radi bili."
NeworktrS15039.jpg
  • "Največja napaka, ki jo ženska lahko po mojem mnenju stori, je, da se trudi preveč. Ne zasujte se z logotipi znamk, poleg tega ne kopičite na sebi več modnih trendov, saj bo videti, da ste lačni pozornosti. Če se boste takšni odpravili na sestanek, ljudje ne bodo vedeli, kam naj vas gledajo."

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)