S kakšnimi oblačili še polepšati svojo postavo

Nekateri kosi že v osnovi ponujajo zagotovilo, da boste v njih videti kot z modne brvi.

21.5.2015 ob 10:00

MilanostrS15030b.jpg

Vas zanima seznam modnih kosov, ki nudijo prvo pomoč, ko sestavljate opravo za najboljšo samozavest? Izbor ni namenjen zgolj vitkim ženskam, temveč damam vseh velikosti in oblik.

Odrezane oprijete kavbojke. Modne poznavalke svetujejo, da si kavbojke odrežete tik nad gležnji, kar optično podaljša noge in vas naredi višjo.

Ozka krila. Ozka krila z visokim pasom ravno prav stisnejo trebuh in lepo zaobjamejo pas. Poudarijo obline in na videz ustvarijo dolgo in lepo oblikovano telo.

paris_str_f14_041a.jpg

Majice širokega kroja. Zelo lepo se podajo k ostalim oprijetim kosom v spodnjem delu, kot so denimo kavbojke, hlače ali ozko krilo. Na ta način se celotna oprava lepo izenači.

Hlače z visokim pasom. Takšne hlače prinašajo tudi ozek pas, zato so se tudi znašle na tem seznamu. Njihova prednost je, da lepo poudarijo boke in zadnjico.

Obleke z odprtimi rameni. Ne samo da podaljšajo vrat in optično zožijo roke, odlično tudi uravnotežijo klasiko in zapeljivost.

Koničasti salonarji s peto. Takšni čevlji elegantno podaljšajo noge in so boljša rešitev kot pokriti čevlji (gležnjarji) s konico.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)