Modni objektiv: Nikoli ne bomo prerasle hlač z naramnicami

Devetdeseta so na ulice prinesla kup trendov, ki jih z nekaj drznosti lahko oblečete ob skoraj vsaki priložnosti in vremenu.

8.6.2016 ob 7:00

1.JPG

Mičnin modni objektiv se je po ljubljanskih ulicah tokrat oziral za trendom, ki so ga prinesla 90-ta. Za jeans hlačami z naramnicami! Dolge, kratke, raztrgane, to poletje so dovoljene vse.

Na superge, natikače in celo visoke pete

Kako jih kombinirati? Hlače z naramnicami so priljubljene tudi med svetovnimi zvezdnicami, ki pod njih obujejo vrtoglave pete. Za bolj vsakdanje stajlinge lahko obujete nizke superge ali sandale, k njim pa se podajo tudi trendovski ortopedski natikači, katerih priljubljenost je vrnilo podjetje Birkenstock, sicer pa kopije takšnega modela najdete že v vsaki trgovini s čevlji. Morda tudi v babičini omari.

2.JPG

Pod naramnice elegantno srajco ali bikini?

Za bolj resen stajling lahko pod hlače oblečete srajco, dan pa bo najbolj udoben v lahki bombažni majčki. Če vas zanese na obalo, lahko pod hlače oblečete zgolj zgodnji del kopalk. In trendovski namig: eno od naramnic odpnite in pustite, da binglja s hlač. Malo asimetrije vedno popestri stvar.

Poleg jeans hlač z naramnicami, ki so čez vroče poletje morda nekoliko prevroče, pa so takšni kroji priljubljeni tudi v drugih materialih. Poglejmo, kakšne smo ujeli v Ljubljani.

Besedilo in fotografije: Maja Fister


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)