Kje v Sloveniji kupiti lep modrček, če so prsi večje od 75E?

Naša novinarka je razkiskala, kje lepe in udobne modrčke lahko dobijo tiste 'srečnice', ki jim je narava namenila bujno oprsje.

27.8.2018 ob 3:48

modrcek_prsi_kopalke_nakupovanje.jpg

Nakupovanje spodnjega perila in kopalk je za mnoge ženske prijetno opravilo, a ne za vse. Ni malo takšnih, ki se jim ob misli, da potrebujejo nov modrček ali kopalke kar zvrti. Zakaj? Velike prsi!

V Sloveniji je tistim, ki imajo košarico večjo od številke 75 E, skoraj nemogoče dobiti modrček. Da o tistih, ki imajo še bolj bujno oprsje in številke F, G, H, ali I sploh ne govorimo.

Kje torej lahko dobijo lepe in udobne modrčke tiste 'srečnice', ki jim je narava namenila bujno oprsje?

Recite NE modrčkom za stare mame

Roko na srce, v Sloveniji boste težko dobile kaj, kar vam bo prav in bo po možnosti še privlačno na pogled.

Običajno v trgovinah in veleblagovnicah ob omembi številke modrčka trgovke začnejo grabiti na kup najrazličnejše minimizerje in modrčke, ki bi jih oblekle le stare mame, zato ne izgubljajte časa in najprej preverite, katere so tiste znamke, ki jih v odločeni trgovini prodajajo.

Znamk, ki prodajajo veliko košarice, ni veliko. Izmed teh, ki jih je mogoče dobiti na ljubljanskem tržišču so preverjene in udobne naslednje: Lascana (Maxi Market), Felina (hala A, Maxi Market), Chantelle (Emporium, Nama), Anita bra (Popek, spodnjeperilo.si ), tu in tam pa lahko imate srečo s kakšnim modelom znamk Triumph in Lisca, a to se zgodi res redko.

V spletno trgovino je modrčke in kopalke v veliki velikosti dodala še še Modna Dama, in sicer je med temi najbolj priznana in priljubljena znamka Freya. Izmed vseh omenjenih ima le Anita bra v ponudbi dovolj velike športne modrčke, ki nudijo tudi primerno oporo.

Več sreče bo na spletu

Če vas omenjena ponudba na slovenskem tržišču ni prepričala, pa boste zagotovo toliko bolj navdušene nad ponudbo na spletu.

Ena izmed spletnih trgovin, na katero prisegajo številne prsate ženske, je angleška Bravissimo.

Poleg bogate ponudbe so ves čas na voljo tudi njihovi svetovalci, ki vam preko elektronske pošte svetujejo in pomagajo izbrati najboljši model, če sami dvomite v to, kateri bi bil pravi za vas. Večje modrčke najdete tudi v spletnih trgovinah Next, Asos in Brastop.

 Preberite še: 7 stvari, s katerimi vsak dan (nevede) škodujete svoji lepoti ali pa To je lahko vzrok, da vam občutno bolj izpadajo lasje

Avtorica: P. Pa. 
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)