5 položajev, kjer imajo glavno vlogo prsi

Ker se nedvomno vsi moški strinjajo, da so preprosto čudovite.

28.11.2018 ob 4:25

prsi_seks_spolnost_ljubezen_postelja_modrcek.jpg

Drži, da natančnega odgovora na vprašanje, zakaj moške tako navdušujejo dojke, ne pozna nihče (in morda se res v razloge ni pametno preveč poglabljati). A dejstvo, da so za nasprotni spol še kako privlačne, ostaja. Majhne, velike, pokončne, okrogle. Vse so deležne pozornosti. Prav zato jih domiselno vključite v vajine intimne igrice. S pomočjo sledečih petih poz, kjer bodo nedvomno imele glavno besedo.

Samo draženje

Splezajte nanj tako, kot v položaju kavbojke in se medtem, ko ga jahate, igrajte s svojima dojkama. Ne le, da ga poza, v kateri ste na vrhu vi, prav posebej razveseljuje, saj se mu odpira pogled na vaše telo, užival bo tudi v dejstvu, da se razvajate sami in mu pri tem zrete v oči.

Objemite ju s celo roko, ju masirajte ali obliznite prst in z njim potujte preko bradavičk, dojki dvigajte in spuščajte, tresite, mečkajte. Kar koli boste počeli, ne morete zgrešiti.

Najboljši prijatelji

Posedite ga na stol ali posteljo, usedite se mu v naročje tako, da boste obrnjeni proti njemu, odvrzite bluzo in odpnite modrček. V tem položaju bosta vaši dojki tik pred njegovim obrazom. Z bradavicama se dotikajte njegovih ust, med dojki potisnite njegovo glavo, naj ju liže, sesa ali poljublja po mili volji.

Če ste dovolj spretni oziroma primerno obdarjeni, se mu lahko pri tem pridružite. Zagotovo ga boste obnoreli.

Zlati globusi

Znova ste na vrhu vi, le da tokrat ne sedite, temveč na njem ležite in se s telesom pomaknete naprej toliko, da on lahko vaši dojki doseže z usti. Počasi se s telesom pomikajte naprej in nazaj, mu prsi ponujajte in umikajte ter ga dražite na način, nad katerim se zagotovo ne bo pritoževal.

Draženje z dojkama

Uležite se na hrbet, dojki premažite z lubikantom, on naj se na vas namesti tako, da bo lahko svoj penis umestil med predmeta poželenja. Naj nadomeščata vašo vagino.

Za še izrazitejše občutke dojki s svojima rokama stisnite skupaj, da bosta dodobra objeli njegovega junaka.

Seks z dojkama

Pokleknite preden tako, kot tedaj, ko ga razvajate oralno, osvobodite svoji dojki, ju namažite z lubrikantom in njegov penis, podobno kot v prejšnjem položaju, ujemite mednju. Pomikajte se naprej in nazaj, naj njegov junak drsi med vašimi atributi. Občasno ga razvajajte z usti in znova nadaljujte z dojkama.

Odkrijte vso svojo moč ter opazujte njegov odziv. Le težko bo skril vso pohoto, ki ga ob takšnih vaših potezah prežema.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Kaj storiti, ko smo v razmerju, a se zaljubimo v nekoga drugega? ali pa Vroče: 5 igračk za neverjetne orgazme

Priporočamo tudi: Pozor! Zato je britje intimega predela slaba ideja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)