Tri hitre vaje za lepe prsi

Za lepe in čvrste dojke skrbite s pravimi vajami, ki jih izvajajte vsak dan.

24.11.2015 ob 7:30

shutterstock_301317596.jpg

Le katera si ne želi lepih in čvrstih dojk. Da bi te bile prav takšne, je potrebno okrepiti mišice, ki jih pritrjujejo na telo. To pa je mogoče s povsem preprostimi vajami, ki jih lahko izvajate kar doma. Če boste redni in dosledni, bodo rezultati kmalu vidni.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Stiskanje dlani. Stojte vzravnano, v rahlem razkoraku, stopala so v širini ramen obrnjena naprej. Komolce pokrčite in dlani približajte v višini dojk. Komolce rahlo dvignite, dlani tesno pritisnite druga ob drugo. Zadržite deset sekund in sprostite za nekaj trenutkov. Vajo ponovite desetkrat.

Prsi bodo krepile tudi sklece. Takšne na kolenih ali nožnih prstih.

Prepleteni prsti. Vaja, ki je nasprotna od prejšnje. Stojite v enakem položaju. V enakem položaju so tudi roke, le da tokrat dlani niso tesno druga ob drugi, pač pa so v vodoravnem položaju, obrnjene navzdol, prsti so prepleteni. Roki povlecite narazen, vendar le toliko, da v njih čutite napetost. Prsti so ves čas vaje prepleteni. Napete roke držite 10 sekund, jih za nekaj trenutkov sprosite in ponovite vajo desetkrat.

Odrivanje od stene. Postavite se ob steno. Razdalja med vami in steno naj bo enaka dolžini vaših rok. Z dlanmi se v višini ramen naslonite na zid. Počasi pokrčite komolce in se približajte steni. Noge so vedno trdno na tleh. Nato se počasi odrinite od stene in se znova s krčenjem komolcev približajte. Vajo vsak dan ponovite vsaj desetkrat.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)