Kako pravilno in lepo poudariti obline

Ste si kdaj želeli malo več na tem predelu telesa in malo manj na tistem?

3.12.2015 ob 9:00

Milano011-bg.jpg

Vsaka ženska nevoščljivo vzdihuje ob pogledu na popolno telo Jennifer Lopez ali ob pogledu na obline pevke Beyoncé. Res je, da pridno skrbita za svoje telo, a v veliki meri se lahko tudi oni zahvalita premišljenim trikom stilistk.

Preverite, kako lahko s kakšnimi modni kosi tudi vi sebi pričarate zapeljivo telo zvezdnice.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Boke poudarite z oprijetim suknjičem

Če hočete optično stanjšati svoj pas in boke postaviti v ospredje, si pomagajte s suknjičem, ki pa ne sme biti predolg in mora biti lepo krojen. Poskrbite tudi, da se ne bo mečkal in da se boste v njem počutili udobno.

Oprsje poudarite z bluzami z naborki

S to zvijačo boste na svoj račun prišla tudi dekleta z manjšimi prsmi, saj dodatno blago naborkov ustvari iluzijo večjega dekolteja. Pomembno je le, da so naborki diskretni in nikar pretirani.

Pas poudarite s – pasom

Star trik, morda le nov nasvet: najlepši in najbolj šik videz boste ustvarili, če boste pas namestili na najnaravnejšem in najožjem predelu svojega pasu. Pomemben nasvet je tudi, da naj bo izbrani pas tanek in ne širok. Z njim lahko popestrite obleko, daljši pulover, pa tudi daljšo jopo. Vaš pas bo optično ožji, boki pa zato lepo zaobljeni. To je torej lahko uporabno tudi za poudarjanje bokov.

Zadnjico poudarite s kavbojkami z visokim pasom

Če si želite malce bolj zaobljeno zadnjico, vam bodo pri tem pomagale oprijete kavbojke z visokim pasom. Gre za enako iluzijo kot prej: pas se zoža, boki poudarijo in seveda tudi zadnjica. Dobro izbrane kavbojke jo bodo dvignile in postavile na ogled.

Pas zožajte z jopo na preklop

Krajše jope so že same po sebi dobra ideja za optično ožanje pasu, jope na preklop pa gredo še stopnjo višje, saj se v smeri pasu zožajo, potem pa lepo objamejo vaš trup. S tem dajejo videz ozkega pasu.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)