Hitri stilski triki za še bolj svež modni videz

Triki za dneve, ko preprosto ne veste, kako bi se oblekle in kako bi dodale piko na i svojemu stilu.

15.11.2015 ob 9:15

NewF15299.jpg

Še dobro, da obstajajo hitri in preprosti triki, ki lahko v trenutku dodajo svežino vaši dnevni opravi. Ob natrpanih urnikih ni časa za dolgo tuhtanje pred omaro, zato si ne belite glave, oblecite se kot po navadi, potem pa le izberite enega spodnjih trikov, ki bo opravi dal tisto, kar ji manjka.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Jakni ali plašču dodajte pas. Ne glede na to, ali boste izbrali takšnega, ki izstopa ali takšnega, ki se zlije s plaščem ali jakno ... Pas bo odlično dopolnilo.

Večerno torbico nosite čez dan. Če cele dneve naokoli prenašate veliko torbo, v kateri tako ali tako ne najdete ničesar, si privoščite malce osvežitve in v dnevni svetlobi pokažite svojo najljubšo večerno torbico. Presenečene boste, kako dobro bo opravila svoje delo.

Navaden plašč oplemenitite s pasom.

Kavbojke zavihajte le enkrat. Večina žensk si, ko hoče malce spremembe s svojimi kavbojkami, te zaviha v dveh potezah. A za spremembo to storite le v eni, da se bo videl notranji rob. Nič novega, a povsem drugače, kajne? Poskusite to kombinirati s svojimi najljubšimi gležnjarji kot v članku Gležnjarji: kako jih nositi na bolj šik način.

Lase zatlačite v puli. Namesto da bi prosto padali čez hrbet, lase pustite lepo zatlačene v puliju, ko si ga oblečete. S tem boste navidezno ustvarili novo pričesko, pa še popestrili boste jesensko opravo. Še več idej dobite v članku Kako zatlačiti lase v šal in biti šik.

Na torbo zavežite pisan šal. Če veste, da nekaj manjka, a ne veste kaj, zgrabite svoj najljubši šal in ga preprosto in ohlapno zavežite skozi ročaje torbice. S tem boste v petih sekundah popestrili dnevni videz. Potrebujete natančen navdih? Potem kliknite na NAREDI SAMA: 4 jesenske kombinacije s svileno ruto.

Večerno torbico za spremembo dodajte dnevni opravi.

Srajco zatlačite površno. Navadna oprava kavbojke s srajco lahko postane zanimivejša, če si srajco zabašete le na pol – desno polovico denimo pustite zunaj, levo pa zatlačite za kavbojke. Za bolj izpiljen videz srajco ločite po sredini, kjer poteka kolona gumbov.

Srajco zavežite ob pasu in je ne zapnite. Oblecite svoj najljubši top, čez pa srajco. Ne zapnite je, temveč jo zgolj zavežite ob pasu. Ne glede na to, ali boste zraven oblekli krilo ali hlače, boste šik. Če pa ste še za bolj drzen videz, preizkusite Nov način nošenja bele srajce.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)