Šest odgovorov, zakaj je jesenska moda najboljša

Čeprav je čas nizkih temperatur, lahko uživamo tudi v vroči čokoladi, modnih gležnjarjih, udobnih puloverjih in velikih šalih.

25.11.2015 ob 9:00

Paris24a.jpg

Jesenska moda je tista, zaradi katere bi morali vzljubiti ta letni čas. S seboj namreč prinese toliko kombinacij, različnih modnih kosov in trendov kot nobena druga sezona. Dobrodošle so prav vse barve, čevlji vseh oblik in klobuki vseh slogov. Potrebujete še več argumentov?


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Lahko nosite (pre)velike puloverje. Medtem ko so poleti v poštev prišle le tanke jopice, je pravi užitek obleči prevelik pulover, v katerem se počutite posebej udobno, hkrati pa skrije vse tisto, česar nočete pokazati drugim. V kombinaciji z oprijetimi kavbojkami in visokimi petami so lahko tudi seksi.

Paris13a.jpg

Na vrsto pridejo topli šali. Šale oziroma rute lahko sicer nosite vse leto, a tokrat se v ospredje prebijejo pleteni, ki so prava popestritev sloga in oprave, zato jih ni nikoli preveč. Polepšajo še tako dolgočasno opravo, zato v njih uživajte, kolikor se le da.

S škornji je vsaka oprava videti bolje. Ne glede na to, kakšni so vam všeč – naj bodo to gležnjarji s široko peto ali škornji, ki segajo nad kolena. Z njimi boste vsako opravo dvignili na višjo raven.

Lahko nosite več plasti, kot čebulica. Če vam ležijo tunike, pod njo kavbojke, čez pa jopica in usnjena jakna, je to pravi letni čas za vas. Dodajte še gležnjarje s peto in oprava bo popolna.

Klobuki in kape! Če ste poleti z velikim veseljem nosile slamnik ali kavbojski klobuk, lahko to podaljšate v jesen, le z drugimi materiali. Klobuk je tudi odlična rešitev za dneve, ko nočete pričeske pokazati nikomur. Če vam klobuki ne dišijo, si opravo popestrite s kapami.

Jakne, plašči, brezrokavniki in ogrinjala. Toliko možnosti! Poleg usnjenih in džins jaken ne pozabite še na brezrokavnike, ki bodo lepo dopolnili vaš slog. Če pa ste za malce več drznosti in za nekaj novega, vložite v ogrinjalo. Ta so letos zelo moderna in tudi zelo uporabna. Preprosto si ga ogrnete prek jakne ali plašča in takoj dobite nov videz.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)