Goli gležnji Ljubljančanov pozimi nekoga tako zmotili, da je storil to

Kaj storite, ko vam gre nekaj tako prekleto na živce, da morate to javno izpostaviti?

24.1.2019 ob 12:57

cevlji_superge_goli_gleznji_moda_trendi_ljubljana.jpg

Zagotovo veste, o čem govorimo. Zima je končno tu, temperature v minusu in zimske bunde zapete do vratu. A kot kaže, imajo mladi Slovenci krvni obtok zvezan tako, da preskoči gležnje. V te jih namreč NIKOLI ne zazebe, tudi, če gredo v sneg z golo kožo med hlačnicami in čevlji.

Trend prekratkih hlač je tu že nekaj sezon in čeprav je tudi Mični všeč – v poletnih mesecih! – je za takšne stvari pozimi očitno že malo prestara. Mladi Ljubljančani so s svojimi golimi gležnji že tri zime deležni ogorčenih debat in pogledov, ko se iz hiše odpravijo v popolni zimski opravi z bundo, kapo, rokavicami, a golimi gležnji.

Ljubljanski gležnji si zaslužijo svoj profil na Instagramu

Stvar je očitno tako pojezila tudi šaljivca, ki je tej pereči temi namenil celo profil na Instagramu. Profil z imenom Ljubljanski gležnji je namenjen uličnim fotografijam gležnjev in gleženjčkov, ki zmrzujejo tudi to zimo. Avtorju profila svoje fotografije, ki so jih posneli na ulici, pošiljajo tudi sledilci, tako pa se baza dokazov, kako noro je slepo sledenje trendom, vsak dan še malo poveča.

"Prosim, ne pošiljajte mi svojih gležnjev. Pošiljajte gležnje drugih ljudi," piše v opisu zabavnega profila, za katerega upamo, da doseže čim več ljudi, predvsem tistih, ki to počnejo in morda uvidijo bizarnost svojih modnih odločitev. Mimogrede, če ste že pri slovenskih profilih, ki nas spravljajo v smeh in nastavljajo ogledalo, poglejte še, kaj so Gajstnice (tukaj).

Avtor: Maja Fister
Foto: Instagram/@ljubljanski_gleznji, Unsplash

Preberite še: Gajstnice: Šaljiv način, kako Slovenc(lj)em nastaviti ogledalo in jih spraviti v smeh ali pa Meghan Markle naj bi skoraj do božiča imela skrivni Instagram profil

Priporočamo tudi: "Pride dan, ko nismo na prvem mestu. Ko se vsem godi ista krivica. Ko vse boli." (piše: Maja Fister) ali pa 8 najlepših stanovanj (FOTO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)