FOTO: Najlepši slamniki za poletje 2019

Slamniki niso tu le zato, da nam obraz skrijejo pred močnimi sončnimi žarki, ampak tudi zato, da smo šik brez posebnega truda.

12.6.2019 ob 3:35

klobuk_slamnik_moda_trendi_poletje-001.jpg

Tudi to poletno sezono so slamniki it modni kos, ki ni le vsestransko uporaben, ampak bo tudi ključna pika na I vseh vaših poletnih fotografij.

Hit številka 1: oversized slamnik

Letos bomo na plaži videli še več oversized slamnikov, torej takšnih, katerih krajci bodo segali globoko prek ramen in pred soncem skrili še kaj več kot le glavo.

Slamniki so letos tako vroči, da so jih v modni bibliji Vogue večkrat uporabili v kampanjah, fotografije zvezdnic, ki na plaži ne nosijo prav ničesar, razen ogromnega klobuka, pa prav tako ne manjka.

ASOS, 38, 99 evra

slamnik_asos_38_99.jpg

Zara, 19,95 evra

slamnik_zara_19_95.jpg

Hit številka 2: slamnik z izvezenim napisom

Poleg slamnikov z ogromnimi krajci so še vedno modni tudi klobučki z napisi. Ti so navadno izvezeni v slamnate krajce. Sporočilca, ki jih nosijo pa različni slavospevi poletju, ki smo ga tako komaj čakali.

H&M, 14,99 evra

slamnik_hm_14_99.jpg

Primark, 6 evrov

slamnik_primark_6.jpg

Hit številka 3: slamnik s trakom za pritrditev

Poleg gigantskih slamnikov in tistih z napisi pa so med tretjimi najbolj priljubljeni še slamniki z dodanim trakom. Tega si lahko zavežete pod brado, kadar sunki vetra grozijo, da vam bodo slamnik odpihnili z glave.

Trak je uporaben tudi, ko želite, da vas sonce poboža tudi po obrazu in klobuk poveznete nazaj. Trakovi pa poskrbijo, da slamnik obvisi na vašem hrbtu, kot slamnat nahrbtnik.

Tako, trendi so znani, mi pa smo v naših trgovinah pobrskali po nekaj modelih, ki ustrezajo zgornjim opisom. Naj se poletje začne!

Stradivarius, 12,99 evra

slamnik_stradivarius_12_99.jpg

Asos, 30,99 evra

slamnik_asos_30_99.jpg

Avtor: F. M.
Foto: Unsplash, različni proizvajalci

PREBERITE ŠE: Trend čudovitih dnevnih sob iz sedemdesetih: vkopane zofe ALI Modni hit: okrogla slamnata torbica (izbor najlepših in kje jo kupiti)

Priporočamo tudi: Pretresljiva izpoved Severine: “Mama me po porodu pet mesecev ni mogla vzeti v naročje”


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)